Elyse Klinieken

Afdrukken

Is Elyse Klinieken incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Euterpehof 10 , 5342 CW Oss,

E-mail

Over Elyse Klinieken

Bij Elyse voelt u zich thuis Een Elyse kliniek is een plek waar nierpatiënten zich thuis mogen voelen en kunnen rekenen op deskundigheid, zorg en aandacht. De behandeling van nierfalen minder belastend maken voor patiënten, daar gaan we voor. Daarom staan we voor u klaar met uitstekende zorg en advies. We maken uw verblijf in onze kliniek zo aangenaam mogelijk. We zorgen ervoor dat u zich thuis voelt, dat afspraken passen in uw agenda en u de mogelijkheid hebt om uw sociale leven in stand te houden. U kunt rekenen op onze zorg én meer, zodat u zoveel mogelijk uit het leven kunt halen. Kleinschalig, persoonlijk en deskundig Elyse is kleinschalig en toegankelijk met een eigen poli voor preventieve nierzorg en deskundigheid op het gebied van predialyse en transplantatiebegeleiding. Onze internist-nefroloog is nauw betrokken bij uw behandeling en beschikbaar om uw vragen te beantwoorden. Met gemiddeld acht tot twaalf behandelunits voor dialyse in onze klinieken, is er steeds een beperkt aantal patiënten in het centrum aanwezig. Zo kunnen we optimaal gehoor geven aan uw wensen. Dichtbij in een landelijk netwerk Elyse is een jonge keten van klinieken voor nierzorg. We hebben de ambitie uit te groeien tot een netwerk van gespecialiseerde zelfstandige behandelcentra verspreid over Nederland, zodat patiënten meer vrijheid hebben en overal kunnen vertrouwen op dezelfde zorg en service. Op vakantie met Elyse Vakantiegasten uit binnen- en buitenland kunnen bij ons terecht voor dialyse. Wanneer u zelf op vakantie gaat, helpen we u aan betrouwbare dialyseadressen of verzorgen we de reservering en afstemming. Hierdoor kunt u ook de dialyse in het buitenland in het Nederlands regelen. Elyse is onderdeel van B. Braun. Patiënten kunnen wereldwijd in meer dan 300 dialysecentra met een hoge kwaliteitsstandaard terecht. Toepassen van de nieuwste technieken We werken met de innovatieve technologie van B. Braun in onze klinieken. Onze dialysemachines zijn nieuw en voorzien van de laatste technische mogelijkheden. Snel aan de beurt Door onze korte wachtlijsten bent u snel aan de beurt. U hebt bij Elyse één behandelend internist-nefroloog, die u en uw dossier goed kent. De behandelingen in onze klinieken worden vergoed door alle zorgverzekeraars in Nederland. Contact met uw verwijzer Goede afstemming tussen Elyse en uw verwijzer is belangrijk voor uw gezondheid. Huisartsen kunnen contact opnemen met onze internist-nefroloog wanneer er behoefte is aan overleg of advies, ook wanneer een patiënt (nog) niet wordt behandeld in onze klinieken. Elyse verzorgt ook nascholing voor huisartsen, zodat hun kennis up-to-date blijft. Vervoer van en naar de kliniek De arts beveelt hemodialysepatiënten meestal aan om met een taxi naar de kliniek te komen. Het aanvragen van het taxivervoer is de verantwoordelijkheid van de patiënt, omdat de zorgverzekeraars zelf contracten sluiten met een aantal taxibedrijven. Wij weten niet met welke taxi

Is Elyse Klinieken in Euterpehof 10, Oss 5342 CW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3723738]