Emma Breedveld

Afdrukken

Is Emma Breedveld incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Emma Breedveld

Emma Breedveld kreeg haar eerste vioollessen van vioolpedagoge Coosje Wijzenbeek. Daarna studeerde zij aan het Utrechts Conservatorium en tenslotte aan het Conservatorium van Amsterdam bij István Párkányi. Ze volgde masterclasses bij onder andere Yvri Gitlis, Gilles Apap en Giora Feidman. Ze tourde zeven jaar als 1e violiste van Carel Kraayenhof’s Sexteto Canyengue de wereld door. Ze is de oprichtster en violiste van Trio Escapada. Ook is ze violiste bij het Ives Ensemble en bij Floreal Strijkkwartet. Als docent viool is ze werkzaam aan het Conservatorium van Amsterdam en aan de Muziekschool Amsterdam. Op het conservatorium geeft ze ook het vak ‘composing for strings’. Ze coacht ensembles en orkesten, vooral op het gebied van tangomuziek. Ook is zij jaarlijks te vinden als docent, arrangeur en dirigent in Spanje, tijdens de muziekcursus ‘Verano Musical’, een 10-daagse cursus voor strijkers van alle leeftijden en alle niveaus

Andere diensten in de buurt van

Is Emma Breedveld uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Vioolles diensten beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vioolles per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3777235]