Encouragement

Afdrukken

Is Encouragement incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Elektroweg 11-Z , 3051NB Rotterdam,

E-mail

Over Encouragement

En dan ben je op zoek naar een zakelijke coach in Rotterdam. Ik zal me even voorstellen: ik ben Elysa Kramer en ik coach en train meer dan tien jaar volwassenen, met name in de zakelijke setting. Ik ben een Sociaal en Organisatiepsychologe die vanaf 1994 verschillende rollen heeft doorlopen binnen Opleidingen, maar ook ICT en Kwaliteitsmanagement, binnen verschillende typen organisaties. Vanuit die ervaring kan ik in training en coaching snel schakelen en aansluiting vinden op de wereld van mijn cliënten. Voel me het lekkerst in mijn rol als coach/ mentor. Ben ook eerder een trainer die coachend traint, of een consultant die coachend adviseert, altijd gericht op de potentie van mensen, projecten en teams, kijkend hoe ik ze kan aanmoedigen om het beste in hunzelf naar boven te halen en hoe ik ze kan stimuleren om ook in anderen het beste naar boven te halen

Is Encouragement in Elektroweg 11-Z, Rotterdam 3051NB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3673500]