Enria

Afdrukken

Is Enria incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Koperstraat 2 , 2718 RE ZOETERMEER,

E-mail

Over Enria

ENRIA én LAVS Alle onderdelen van de tool ENRIA zijn naadloos gekoppeld aan het landelijk asbest volgsysteem LAVS zodat u vanuit uw eigen omgeving en systeem de noodzakelijk uitwisseling met LAVS gedekt heeft. Wat zijn dan de verschillen tussen ENRIA en LAVS? Het grootste verschil is dat ENRIA projectoverstijgend inzicht geeft in de aanwezigheid van asbest in uw vastgoedportefeuille. Door de uitgebreide rapportagefunctionaliteiten kan gerichte managementinformatie onttrokken worden aan de database. Verder ondersteund ENRIA alle processen van de ketenpartners: Vastgoedbeheerders en -eigenaren, inventarisatiebureaus en asbestsaneerders. Voor inventarisatiebureaus wordt een volledig geautomatiseerde en gedigitaliseerde opnametool geleverd die direct alle data in de database vastlegt. LAVS biedt ketenregistratie op projectniveau. Door het gebruik van ENRIA voldoet u direct aan de verplichting die de SC540 en LAVS opleggen. Lees vooral bij onze productinformatie gedetailleerd wat ENRIA u kan bieden. Voor meer informatie over LAVS verwijzen wij u naar www.lavsinfo.nl 

Is Enria in Koperstraat 2, ZOETERMEER 2718 RE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3714540]