Enviroflex

Afdrukken

Is Enviroflex incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Amperelaan 7 , 9207 AM Drachten,

E-mail

Over Enviroflex

Enviroflex is een combinatie van rubbergranulaat of -vezels met polyurethaanbindmiddelen. In de Enviroflex serie zijn diverse producten leverbaar, zoals: - staltegels met harde persing - valtegels - veiligheidstegels met zachte persing - tegel- en vloerdragers (zie tevens www.envirolift.nl) - daklopers en rubber op rol - klantspecifieke vormen, diktes en uitvoeringen zijn op aanvraag mogelijk Enviroflex is een elastisch blijvend materiaal, dat tot platen, vormdelen of opgerolde banen wordt verwerkt. is geschikt voor alle toepassingen waarbij geluids- en trillingsisolatie, elasticiteit en mechanische belastbaarheid vereist zijn. Zo ontstaan uit Enviroflex de meest uiteenlopende sportvloeren, vloerbedekkingen, bedekkingen voor valbescherming, banen en platen voor de bescherming van gebouwen en voor contactgeluidsisolatie, materialen voor de trillingstechniek en antislipmatten voor ladingzekering. Enviroflex is veelzijdig bruikbaar, duurzaam, belastbaar en recyclebaar. Enviroflex wordt door Fiberplast BV volgens zeer uiteenlopende recepten geleverd, om aan de verschillende behoeften te voldoen. Enviroflex antislipmatten en -stroken voor ladingzekering verminderen de in totaal benodigde voorspankracht bij het vastsjorren van een vracht, en samen met de sjorbanden zorgen ze ervoor dat de vracht een gesloten eenheid met de vrachtwagen of wagon vormt. De antislipwerking van Enviroflex antislipmatten komt vooral vrachten ten goede die geen hoge drukkrachten verdragen. Enviroflex antislipmatten en -stroken zijn in een mum van tijd als bestanddeel van de ladingzekering aangebracht, omdat ze gewoon uitgerold of op maat gesneden worden. De lange levensduur maakt meermalig gebruik mogelijk

Andere diensten in de buurt van Drachten

Is Enviroflex in Amperelaan 7, Drachten 9207 AM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Antislipmat diensten in Drachten beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Drachten Antislipmat per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3725993]