Enviroplast

Afdrukken

Is Enviroplast incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Amperelaan 7 , 9207 AM Drachten,

E-mail

Over Enviroplast

Als ervaringsdeskundige met Envirodeck houtkunststofproducten en toepassingen heeft Fiberplast BV een onmiskenbare knowhow in kunststof recyclingproducten opgebouwd. De Enviroplast recycling kunststof producten zijn vervaardigd uit massieve hoogkwalitatieve, gerecycleerde kunststof. Ze zijn stevig, praktisch, duurzaam en passen zowel in het stadsbeeld als in een natuurlijke omgeving. De producten zijn als losse componenten leverbaar - palen, platen, profielen, strippen en planken - maar tevens in eindproducten zoals picknicktafels, straatbanken, plantenbakken, zitgroepen en designmeubilair. Enviroplast producten vragen nauwelijks tot geen onderhoud en het is onnodig om ze met milieubelastende beschermingsproducten te behandelen. Enviroplast producten zijn duurzaam, robuust en vandalismebestendig, weerbestendig en rotvrij, graffitibestendig en milieuvriendelijk. Het assortiment is te groot om hier te vermelden, wij willen u daarom vriendelijk uitnodigen om de website te bezoeken

Andere diensten in de buurt van Drachten

Is Enviroplast in Amperelaan 7, Drachten 9207 AM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Profielen diensten in Drachten beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Drachten Profielen per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3718026]