Equiteacher

Afdrukken

Is Equiteacher incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres:

E-mail - Geen ingevoerd

Over Equiteacher

Het equiteacher en equitrainer zijn allen een draadloos paardensport instructiesysteem met een perfecte en directe weergave van je paardrij instructeur zonder storing of vertraging.senrun equiteacher en equitrainer equestrian systemen zijn geen portofoon of walkietalkie, waarbij telkens de zend knop worden ingedrukt of wanneer ze een zgn. VOX instelling (automatische zend knop) hebben valt het eerste gedeelte van de spraak vaak weg waardoor de instructie “hakkelig” en onduidelijk overkomt (zeker als er telkens korte instructiezinnen worden gegeven) bijvoorbeeld : “Meer binnenbeen!” wordt dan “…..binnenbeen”. Bij equiteacher is bewust gekozen voor een één-wegsysteem omdat er dan altijd een open verbinding en dus geen vertraging is of risico op wegvallen van stukjes woord. Bovendien is de zend- en ontvangst kwaliteit van studiokwaliteit! Het lijkt alsof je instructeur achterop je paard meerijdt. Rijden met senrun equiteacher en equitrainer geeft intensievere instructie tijdens je lessen en biedt discretie bij het losrijden voor je wedstrijd. senrun equiteacher en equitrainer hebben een mono oortje zodat de ruiter ook nog geluiden met het andere oor kan waarnemen en daardoor niet geheel wordt afgesloten van de buitenwereld, stereo oortjes worden daarom door velen als onprettig wordt ervaren. Door het kleine formaat, het zeer lichte gewicht en de ingebouwde antenne is equiteacher zeer gebruiksvriendelijk. Eenmaal met een een wireless horse instruction systeem of gewoon gezegd een oortje gereden en je wilt nooit meer zonder!specialist in oortjes headsets en hippische instructie systemen voor de paarden en ruitersport, u verstaat uw instructeur niet, of uw leerlingen horen u niet ? Bij ons vindt u alle oplossingen om luid en duidel;ijk les te geven. Doe net als alle grote namen in de paardensport .... sukkel niet langer. Voor het geven van paard rij-instructie en allerlei andere toepassingen bij het paard rijden hebben wij een compleet draadloos communicatie systeem samengesteld. Het systeem werkt volledig handen vrij en storings vrij. Alle systemen worden compleet geleverd en zijn na het opladen van de batterijen direct te gebruiken. De instructiesets zijn in alle West Europese landen toegestaan. Het bereik is ruim voldoende voor elke bak of rijhal.wij leveren equiteacher senrun en sennheiser instructiesystemen we kunnen als u het echt wilt zelfs whis leveren alle systemen zijn draadloos en zorgen voor een discrete les. Op wedstrijd heeft echt niemand meer last van uw paard rij instructeur of coach. perfecte communicatie is verzekerd

Is Equiteacher uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3675776]