Eqworks

Afdrukken

Is Eqworks incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Waterweg 12 , 3731 HL De Bilt,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Eqworks

Jolanda Chevalier-Brokking en Eddy Chevalier zijn freelance media- en communicatiespecialisten die hun diensten aanbieden via EQworks. Zij adviseren en ondersteunen bij de ontwikkeling van projecten en diensten, zowel in technologie als strategisch inhoudelijk. Ze zijn ervaren managers met grote kennis van de snel veranderende mediawereld die daarin ook een kritisch klankbord zijn. Het werk kenmerkt zich door intensieve betrokkenheid met een innovatieve benadering en een serieuze dialoog met de opdrachtgever. Samen hebben zij meer dan 50 jaar ervaring en expertise opgebouwd in de media-, communicatie- en evenementen branche

Andere diensten in de buurt van De Bilt

Is Eqworks in Waterweg 12, De Bilt 3731 HL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Communicatie Adviseur diensten in De Bilt beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten De Bilt Communicatie Adviseur per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3763125]