Euroz

Afdrukken

Is Euroz incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Valutaboulevard 33 , 1060 RX Amsterdam,

E-mail

Over Euroz

Wat zijn EuroZ? EuroZ is hét meest veelzijdige electronische betaalmiddel en spaarprogramma. Met aankopen via webshops spaar je EuroZ die je kunt gebruiken voor onderlinge betalingen. EuroZ is een virtueel betaalmiddel en is zowel een spaarprogramma als ook een ruilmiddel. Spaar je nog geen EuroZ? Dan is nú het moment om te beginnen met sparen!  Hoe kun je EuroZ sparen?     Je kunt gemakkelijk en gratis meedoen. Jouw emailadres is jouw account. Je kunt ook samen sparen, voor iemand anders of voor een goed doel. Er zijn geen verplichtingen! Je kunt op elk moment weer stoppen.     Schrijf je in als lid van EuroZ. Je ontvangt meteen al 100 EuroZ. Klik hier om je aan te melden >>      Door het kopen van abonnementen via www.bladenkiosk.nl Je koopt een voordeelabonnement op een dagblad of tijdshrift. Je krijgt 10% van de waarde van het, toch al laag geprijsde voordeelabonnement, als EuroZ uitgekeerd.      Door het kopen bij webshops. Bij aankopen via de EuroZ-site krijg je een gedeelte van je aankopen als spaartegoed uitgekeerd. Klik hier voor de webshops die deelnemen aan het EuroZ-programma (volgt binnenkort) >>     Door het wekelijks bekijken van de folders via www.folder-online.nl Je leest de wekelijkse nieuwsbrief en ontvangt per keer 20 EuroZ.  Klik hier om je aan te melden bij folder-online >>     Door het inschrijven op nieuwsbrieven, het geven van reviews en het liken op Facebook     Met EuroZ spaar je voor het onderling kunnen 'betalen' bij de ruil van producten en diensten. Het gebruik van EuroZ biedt zekerheid en flexibiliteit. Het systeen is vergelijkbaar met PayPal. Het gespaarde tegoed kan ook worden gebruikt voor het kopen van aantrekkelijke cadeau's zo als gratis abonnementen of om weg te geven aan een goed doel. --------------------------------------------------------------- Meer over EuroZ! - Wat zijn EuroZ?  - Via welke websites kan ik EuroZ sparen? - Bij welke websites kan ik EuroZ sparen?  - Voor welke kado's kan ik sparen (Kadoshop)?

Is Euroz in Valutaboulevard 33, Amsterdam 1060 RX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3755156]