eventplanner lanceert nieuwe portaalsite

eventplanner lanceert nieuwe portaalsite van Eventplanner Media

Door: Eventplanner Media  19-05-2008
Trefwoorden: Evenementen, Bedrijfsevenementen, Vakblad

eventplanner media, het online vakblad voor de evenementenbranche uit de Benelux, vernieuwt haar populaire portaalsite www.eventplanner.be. Met een volledig nieuwe look ’n feel, meer gratis informatie en verbeterde zoekmogelijkheden schakelt eventplanner opnieuw een versnelling hoger. "2007 was, met meer dan 1.250.000 unieke bezoekers, een schitterend jaar voor eventplanner, maar in 2008 leggen we de lat nog een stukje hoger.", zegt Managing Partner Kevin Van der Straeten.

Stilstaan is achteruitgaan. En dat hebben ze bij eventplanner goed begrepen. Amper een jaar na de lancering van de vorige versie, pakt eventplanner opnieuw uit met een vernieuwde portaalsite voor opdrachtgevers van bedrijfsevenementen. "Als marktleider willen en kunnen we niet blijven stilstaan. In functie van recent marktonderzoek hebben we gericht geïnvesteerd in onze media. Zowel onze bezoekers als adverteerders zullen hiervan de vruchten plukken.", aldus Kevin Van der Straeten – Managing Partner eventplanner media bvba.

De opvallendste vernieuwingen zijn de frisse en professionele look, en meer gratis informatie. "Onze redactie werd verder geprofessionaliseerd en uitgebreid. Er zal voortaan meer vaknieuws zijn dan ooit. Ook de voorbereidingen om online van start te gaan met eventplanner TV zijn volop bezig." Achter de schermen werd er geïnvesteerd in een nieuwe performante  serverinfrastructuur.  “De op maat ontwikkelde programma-code werd volledig herschreven en geoptimaliseerd.  Het vinden van de juiste professional is nu nog sneller en eenvoudiger.“

Het concept van de nieuwe site werd intern uitgetekend. Voor de grafische uitwerking werd een beroep gedaan op het creatieve talent van Sevenedge Interactive Media. De slicing was in handen van Websensor.

Iedereen organiseert wel eens een bedrijfsevenement. Een ontspannende teambuilding, een congres of het jaarlijkse personeelsfeest.  Het zijn stuk voor stuk professionele evenementen waarvan je wilt dat ze perfect zijn. En dat is mogelijk met de gratis hulp van eventplanner.be, de ultieme gids voor al je bedrijfsevenementen en -feesten. eventplanner geeft je een uitgebreid, kwalitatief overzicht van honderden professionals uit de evenementensector. Of je nu op zoek bent naar een cateraar, locatie of een verhuurbedrijf.  Op eventplanner.be vind je de professionals die jij zoekt!

Laat je zien in de eventsector
Zien en gezienworden. Daar draait het ook in de eventsector om. Met de slogan ‘Laat je zien in de eventsector’ introduceert eventplanner media enkele nieuwe advertentiemogelijkheden die ervoor zorgen dat bedrijven in de eventsector niet over het hoofd worden gezien én aan bekendheid winnen. Alle mogelijkheden worden uitgebreid toegelicht in een handige, nieuwe brochure. Ook voor adverteerders buiten de sector zijn de sterke B2B bezoekersprofielen erg in trek.

eventplanner media
eventplanner is, met meer dan 30.000 abonnees, het toonaangevende online vakblad in de Benelux, dat zich richt tot de opdrachtgevers van bedrijfsevenementen. De website bereikt maandelijks meer dan 105.000 unieke bezoekers en is al meer dan 6 jaar een onmisbare inspiratiebron en informeert over de nieuwste ontwikkelingen binnen de snelevoluerende sector.

Trefwoorden: Bedrijfsevenementen, Evenementen, Evenementenbranche, Evenementensector, Eventplanner, Eventsector, Vakblad,