Excellent Spain kondigt samenwerking aan met Medalmar

Door: Excellent Spain  25-03-2009
Trefwoorden: Nieuwbouw, Kopen, Woning

Afgelopen week is de samenwerking beklonken tussen Excellent Spain, de aankoop makelaar voor Spanje en Medalmar een bedrijf wat bekend staat om z'n kleinschalige projecten en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Diego González Alarcón en Mónica Coutu van Medalmar en Maarten Mettler van Excellent Spain waren allebei op zoek naar een goede partner en denken deze in elkaar te hebben gevonden. Medelmar heeft op deze manier goed toegang tot de Nederlandstalige markt van woning zoekers in Almería en Excellent Spain kan op deze manier haar aanbod in Oost-Almería uitbreiden met een goed en gevarieerd product.

Reeds lange tijd is Medalmar betrokken bij de bouw van kleinschalige projecten in Oost-Almería, zo zijn er appartementen te koop in het centrum van Palomares op loopafstand van zee vanaf € 112.000 inclusief een toegewezen parkeerplek. Andere projecten zijn een 20-tal villas op een eigen grondstuk op zo'n 20 kilometer van zee vanaf € 118.400.

Voor meer informatie over deze projecten kunt u contact opnemen met Excellent Spain op (0034) 637 088 699 (Nederlands gesproken) of via de website www.excellentspain.com.

Trefwoorden: Andalusie, Appartement, Bouwperceel, Kopen, Nieuwbouw, Penthouse, Rust, Spanje, Villa, Woning, Zeezicht

Contact Excellent Spain

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share