Aankoop Exportwagen.com is een feit

Aankoop Exportwagen.com is een feit van Exportwagen.eu

Door: Exportwagen.eu  26-02-2007
Trefwoorden: Auto, Domeinnaam, Zoeken

25 februari 2007 - Na lange onderhandeling met de domeinnaam eigenaar in Finland, is het zover: de domeinnaam Exportwagen.com is aangekocht door Rolf&Ben. Naast de hoofddomeinnaam Exportwagen.eu en 83 andere domeinnamen is ook Exportwagen.com aangekocht.

Exportwagen.eu heeft nu 84 actief gerelateerde internationale domeinnamen. Mede door middel van deze domeinnamen wil Rolf&Ben voor Nederlandse dealers dé exportsite worden. Door transparante, betrouwbare en betaalbare informatievoorziening van Exportwagen.eu in de Exportlanden, kunnen Nederlandse dealers nieuwe en gebruikte autos vermarkten.

Exportwagen.eu is vertaald in 15 talen, wordt weergegeven in 18 valuta's en is onderdeel van 84 internationale domeinnamen. Doordat Dealers vroeger alleenautomatisch in Nederland konden adverteren, is het nu ook mogelijk buiten de Nederlandse grenzen automatisch auto's en trucks aan te bieden tegen exportprijzen.

De BPM bij export(belasting personenwagens en motorrijwielen) vervalt op Nederlandse auto's geregistreerd na 15 oktober 2006. Dit maakt de Nederlandse automarkt nog aantrekkelijker voor het buitenland. Nu worden 300.000 auto's per jaar geexporteerd, de verwachting is dat voor 2010 meer dan 500.000 auto's per jaar worden verhandeld naar het buitenland.

Door Exportwagen.eu is de beste prijs gegarandeerd, omdat de vraag en aanbod Europees gezien het grootst is en alle geinteresseerde direct een bod kunnen uitbrengen. Na de testfase en introductie in 2006 zijn in 2007 al gemiddeld 50.000 unieke internationale bezoekers per maand actief om Exportwagens te plaatsen en te zoeken.

Trefwoorden: Aanbieden, Aankoop En Verkoop Auto's, Auto, Dealer, Domeinnaam, Export, Wagen, Zoeken

Contact Exportwagen.eu

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share