Extension Group

Afdrukken

Is Extension Group incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Raadhuisplein 41 , 5121 JZ Rijen,

E-mail

Over Extension Group

Extension Group is een projectmanagement organisatie die zich gespecialiseerd heeft in de ontwikkeling, organisatie en begeleiding van commerciële projecten. Door onze jarenlange ervaring en onze flexibiliteit zijn wij in staat passende oplossingen te bieden voor commerciële verzoeken van onze opdrachtgevers. Met de ambitie van de opdrachtgever als uitgangspunt werken we gezamenlijk naar het juiste commerciële concept. Het verzorgen van kwaliteitsverkopen voor opdrachtgevers. De kwaliteit van verkopen is voor ons het belangrijkste criterium. Om dit te bewerkstelligen werken wij dagelijks aan het verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening: wij besteden veel aandacht aan kwaliteitscontrole en de uitvoering wordt intensief begeleid en getraind. Extension Group, partner in kwaliteitscommercie, Voor onze samenwerkende partijen zijn wij altijd op zoek naar commercieel talent. Momenteel zijn wij op zoek naar: Junior vertegenwoordigers buitendienst (geen ervaring) Senior vertegenwoordigers buitendienst Heb jij de ambitie om een topverkoper te worden? ben je representatief en beheers je de Nederlandse taal? spreekt persoonlijke verkoop je aan? Kortom, is jouw babbel goud waard? Dan zoeken wij jou

Andere diensten in de buurt van Rijen

Is Extension Group in Raadhuisplein 41, Rijen 5121 JZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Dienstverlening diensten in Rijen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rijen Dienstverlening per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3757868]