Eyelashbeauty

Afdrukken

Is Eyelashbeauty incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Geldropseweg 48 , 5611 SJ EINDHOVEN,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Eyelashbeauty

Eyelash Beauty is een salon in Eindhoven gespecialiseerd in “Wimperextensions”. Na jarenlang te hebben gewerkt in een vooraanstaande salon in Eindhoven op dit gebied, ben ik mijn eigen weg ingeslagen. Wij hebben kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. De klant is ons visitekaartje en zullen daarom altijd kwaliteit leveren. Wij maken gebruik van hoogwaardige producten van Blink, Primesilk Lashes en Premierlash. Eyelash Beauty uit Eindhoven is dé wimperextension specialist en biedt het beste op het gebied van semipermanente haartje voor haartje wimperextensions .Elk afzonderlijk natuurlijk wimperhaartje wordt met een aparte wimperextension verlengd. Deze één voor één wimperextensions zijn een wereldwijde trend. Voor ons is het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt in onze salon. Daarom maken wij voor uw eerste afspraak graag wat extra tijd voor u vrij om een duidelijk beeld te geven wat de beste behandeling voor u is. Tevens houden wij bij welke behandeling u heeft gehad, welke lengte wimpers, enz. zodat we bij de eventuele vervolgafspraak gelijk de juiste behandeling kunnen toepassen. Kom snel eens langs bij mijn wimperextensions salon in Eindhoven

Andere diensten in de buurt van EINDHOVEN

Is Eyelashbeauty in Geldropseweg 48, EINDHOVEN 5611 SJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Wimperextensions diensten in EINDHOVEN beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten EINDHOVEN Wimperextensions per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3766653]