Eysinga & Oostra cs Rentmeesters en Juristen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Epemawei 8 , 8633 KS Ysbrechtum, Fryslân

E-mail

Over Eysinga & Oostra cs Rentmeesters en Juristen

Van Eysinga & Oostra c.s. rentmeesers en juristen is een van de grootste beherende rentmeesterskantoren van Noord-Nederland, gevestigd op het fraaie landgoed Epema State te Ysbrechtum bij Sneek. Ons kantoor verleent een verscheidenheid aan diensten met betrekking tot beheer, advies en taxaties, aan- en verkoop en beleggingen van landelijk onroerend goed. Op juridisch gebied, zowel privaat- als bestuursrechtelijk, kunnen wij eveneens adviseren en begeleiden. Tot onze opdrachtgevers behoren onder meer stichtingen, kerken, overheidsinstellingen, bedrijven en particulieren. Wij zijn aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Vereniging van Rentmeesters (NVR). Wij zijn u graag van dienst

Kaart

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Real Estate Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Ysbrechtum Fryslân

Is Eysinga & Oostra cs Rentmeesters en Juristen in Epemawei 8, Ysbrechtum Fryslân 8633 KS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Ysbrechtum Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ysbrechtum Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3793289]