Nieuwe gedelegeerd bestuurder en voorzitter voor Van Lanschot Bankiers Belgie

Door: F. Van Lanschot Bankiers  19-08-2006
Trefwoorden: Personalia, Directiebenoeming

GERRIT VERLODT NAAR VAN LANSCHOT

De Raad van Bestuur van Van Lanschot Bankiers België maakt bekend dat hij Gerrit Verlodt heeft benoemd tot gedelegeerd bestuurder en voorzitter van het directiecomité van F. van Lanschot Bankiers België N.V. Hij volgt hiermee Franky Depickere op die vanaf 1 september gedelegeerd bestuurder wordt van Cera en Almancora.

Momenteel vervult Gerrit Verlodt als Deputy CEO een opdracht voor ING bij Williams de Broe, één van de oudste effectenhuizen in Londen en een onderdeel van de ING groep. Begin juni maakte ING de verkoop van de effectenbank aan Evolution Group bekend.

Na zijn studie economische wetenschappen (KUL) startte Gerrit Verlodt in 1981 zijn carrière bij de Royal Bank of Canada in Brussel. Na activiteiten in Londen en Toronto stapte hij in 1989 over naar ING (het vroegere BBL). Na corporate banking in Brussel en New York keerde hij in 1997 naar België terug als zeteldirecteur in Hasselt en daarna in Antwerpen.

Onder voorbehoud van eensluidend advies van de Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen start Gerrit Verlodt op 1 oktober als gedelegeerd bestuurder en voorzitter van het directiecomité bij Van Lanschot in België.

Trefwoorden: Directiebenoeming, Personalia

Contact F. Van Lanschot Bankiers

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share