MiniMax (ZR), Verborgen Stilte !

Door: Fa.duco  28-04-2006
Trefwoorden: Bouw, Isolatie, Geluidsisolatie

Duco beschikt over een breed gamma akoestische producten, waarmee in nagenoeg alle geluidsbelaste situaties een passende oplossing kan worden gerealiseerd. Aan het gamma suskasten (DucoMax) en muurdempers (Silenzio) is nu ook een gamma ‘susroosters’ toegevoegd.

De MiniMax (ZR) is een thermisch geïsoleerd, geluiddempend “susrooster”, specifiek ontwikkeld voor “onzichtbare” plaatsing achter het spouwblad. De MiniMax (ZR) biedt een aanzienlijk betere dempingswaarde in vergelijking met standaard ventilatieroosters en is daarmee uitermate geschikt voor toepassing in situaties met een lichte geluidbelasting.

Het binnenaanzicht van het rooster maakt het mogelijk om de MiniMax (ZR) met de DucoMax (ZR) suskasten te combineren in projecten met zowel geluidbelaste als niet-geluidbelaste gevels. Bovendien is de inbouwdetaillering van DucoMax (ZR) en MiniMax (ZR) exact dezelfde, d.w.z. één detail voor zowel geluidbelaste als licht geluidbelase of niet geluidbelaste gevels.

De (optioneel) zelfregelende klep zorgt voor een EPC-winst tot 0,07! Het afneembare binnenrooster doet dienst als insectenwering en is eenvoudig schoon te maken.

Trefwoorden: Bouw, Geluidsisolatie, Isolatie, Susroosters