Farmavisie

Afdrukken

Is Farmavisie incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Postbus 59777 , 1040 LG Amsterdam,

E-mail

Over Farmavisie

Over Farmavisie FarmaVisie richt zich op (bio)farmaceutische bedrijven en biedt een uniek totaal concept: Promotional Brand Solutions. De volledige promotie van een geneesmiddel dat niet binnen uw “core strategy” past, wordt door ons verzorgd: marktonderzoek, marketing, sales en salesmanagement. Farmavisie regelt voor u zowel de strategische als operationele aspecten. Zo helpen wij u de resultaten van uw portfolio te maximaliseren. Onze kracht Tekenend voor FarmaVisie is onze ambitie succesvol te zijn en onze interesse in wat mensen en organisaties beweegt. Onze professionele passie is met organisaties meedenken over business opportuniteiten. Wij houden van open communicatie en zorgen voor persoonlijke begeleiding. We zijn niet alleen resultaatgericht, efficiënt en flexibel, maar ook leergierig, innovatief en creatief. We hebben brede en ruime ervaring in strategische marketing, sales, detachering, werving en selectie. Wij zijn goed op de hoogte van de veranderingen in de het zorgstelsel, het geneesmiddelen beleid van VWS en de impact die dit beleid kan hebben op de farmaceutische branche. Ons netwerk Indien nodig hebben wij toegang tot een breed netwerk van professionals. Samenwerking met marktonderzoekers, communicatiespecialisten, trainers, brandmanagers en productie bedrijven ligt binnen handbereik. Dankzij ons uitgebreide netwerk van mensen in commerciële functies en onze up-to-date database kan FarmaVisie snel promotionele teams opzetten die begeleid worden door ervaren salesmanagers

Is Farmavisie in Postbus 59777, Amsterdam 1040 LG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3784129]