Feel Good Visagie

Afdrukken

Is Feel Good Visagie incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Feel Good Visagie

Feel Goodstaat onder leiding van eigenaresse Monique van Wijnbergen. Zij heeft een mode en styling achtergrond en is een succesvol professioneel visagiste met jarenlange ervaring in het vak en lesgeven. U kunt bij Feel Goodterecht voor de erkende Vakopleiding Visagie, een 6-weekse cursus Visagie of een cursus Hairstyling en de opleiding Grime, Film enTheatermake-up. Tevens biedt Feel Good een make-up workshop of de workshop kleur en stijl aan voor groepen particulieren en bedrijven. Er wordt gewerkt met het luxe verzorgende make-up merk Royal Effem en Organic Elements huidverzorging (Oe scincare). Feel Good is importeur voor Nederland van deze mooie Italiaanse merken. Met enthousiasme, spontaniteit en aandacht voor alle deelnemers maakt Monique de visagie lessen, de styling lessen en workshopseen geweldige belevenis voor iedereen

Andere diensten in de buurt van

Is Feel Good Visagie uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Visagie Workshop diensten beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Visagie Workshop per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3707886]