Met Feldas Bedrijfsadvies een eigen bedrijf starten in Italië

Met Feldas Bedrijfsadvies een eigen bedrijf starten in Italië van Feldas Real Estate

Door: Feldas Real Estate  26-02-2008
Trefwoorden: Bedrijven, Winkel, Bedrijf

Feldas Real Estate heeft met het toevoegen van de afdeling Bedrijfsadvies haar dienstverlening verder uitgebreid in Italië.


Niet alleen kan Feldas Real Estate zorg dragen voor het onroerend goed om bijvoorbeeld een Bed and Breakfast of een Agriturismo mee te starten maar de nieuwe afdeling Bedrijfadvies stelt op basis van de wensen van de cliënt een bisinessplan op. Aan de hand van dit businessplan helpt Feldas Bedrijfsadvies de cliënt met het nemen van de stappen die ondernomen moeten worden die wensen te verwezelijken met als uiteindelijk resutaat een nieuw bestaan in Italië.


Dit kan bestaan uit het starten van een B&B of agriturismo in Italië maar kan ook zijn het opzetten van een winkel, eigen bedrijf, camping of horeca gelegenheid. Omdat Feldas gevestigd is in Italië, de cultuur kent en de taal spreekt, weet het bedrijf welke wegen bewandelt moeten worden om dit resultaat te bereiken.Ferdas Real Estate en Bedrijfsadvies is gevestigd in Toscane (Italië)

Trefwoorden: Agriturismo, B&b, Bedrijf, Bedrijfsadvies, Bedrijfsadviseurs, Bedrijven, Beginnen, Camping, Feldas, Horeca, Italie, Opzetten, Starten, Winkel,

Contact Feldas Real Estate

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share