Fete Musique

Afdrukken

Is Fete Musique incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Postbus 1255 , 5602 BG Eindhoven,

E-mail

Over Fete Musique

Fete Musique is een initiatief van Bureau Zwaardvis. Fete Musique trekt het net iets breder dan alleen de zalen en festivals en richt zich op al die gelegenheden waar live muziek aan te pas komt. Je vindt hier de band die het gewend is om als achtergrond te fungeren ( de zogenaamde behang band), of juiste de band die de hele tent plat speelt. Qua genre’s gaan we alle kanten op; singer-songwriter, western swing, honky tonk, big band en oude folk, vleugjes jazz maar ook reggae, surf en hiphop. Afijn, voor ieder wat wils dus en hetgeen alle artiesten met elkaar delen is karakter, artiesten dus waar je niet snel een tweede van tegenkomt Voor meer info; mail ons

Is Fete Musique in Postbus 1255, Eindhoven 5602 BG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3691525]