Fietslease Du-nord

Afdrukken

Is Fietslease Du-nord incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Fietslease Du-nord

WERKGEVERS leasen deze fiets(en) namens het bedrijf en stellen deze ter beschikking aan het personeel. Denk bijvoorbeeld aan een huisbezoek binnen een redelijke afstand vanaf kantoor. Nu staat daar misschien een dure auto voor de deur in de toekomst is dat een door u gekozen nieuwe fiets. In deze situatie gaat het bedrijf het Fietslease contract aan. Dit kan zelfs inclusief onderhoud en verzekering zie hiervoor het onderdeel Fietslease-DuNord totaal pakket. Voor u als werkgever ook de mogelijkheid om uw dienstfiets in de bedrijfskleuren te krijgen vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden [email protected] WERKNEMERS kunnen uiteraard ook een fiets leasen voor zowel zakelijk als privé gebruik. Fietslease-DuNord speelt in op de fiscale voordelen die de overheid aanbiedt doormiddel van de werkkostenregeling. De werkkostenregeling kort samengevat houdt in dat de in het verleden fiscaal toegestane netto- onkosten vergoedingen en -verstrekkingen (zoals de fiets van de zaak) niet meer zonder belastingvrij kunnen worden vergoed. Daarvoor in de plaats komt een regeling dat waarin de werkgever per jaar 1,4% van de totale loonsom belastingvrij kan vergoeden. In 2013 neemt dit percentage toe tot 1,6% en in 2014 mogelijk zelfs tot 2,4%! Dit betekend dat de fiets vergoedt wordt in percentages van uw loonsom. Tip daarom direct uw werkgever om op deze manier uw nieuwe fiets aan te kunnen schaffen bij Fietslease-DuNord. Fietslease-DuNord heeft een totaal leasepakket samen gesteld voor de scherpste prijs per maand. LEASEPAKKET: VOORDELEN Ruime keuze fietsen van hollands A kwaliteit download hier de brochure van fietsen Geen grote investering 4 maal per jaar onderhoudscheck 24 uurs service All Risk verzekering Extra hangslot tegen diefstal Na 3 jaar bij verlenging nieuwe fiets. Reiskosten of Werkkostenregeling (belasting voordeel) Gratis stallen bij alle BiesieKlette Bent u geïnteresseerd maak een afspraak via [email protected] of bel direct naar mob: 06-10347324

Is Fietslease Du-nord uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3784259]