Advocaat voor Ondernemers geeft gratis advies aan ondernemers.

Advocaat voor Ondernemers geeft gratis advies aan ondernemers. van Advocaat Voor Ondernemers

Door: Advocaat Voor Ondernemers  08-08-2007
Trefwoorden: Advocaten, Gratis Advies, Juridisch Advies

Advocatenkantoor Advocaat voor Ondernemers is een advocatenkantoor met de focus op dienstverlening aan de ondernemer. Via haar website geven de drie aan het kantoor verbonden advocaten steeds zeer snel en deskundig advies aan ondernemers op uiteenlopende rechtsgebieden.

Uit de parktijk blijkt dat ondernemers met dit eerstelijns advies vaak al voldoende houvast hebben om zelf verder het vraagstuk op te lossen. In andere gevallen lijdt het eerste contact tot een nadere kennismaking en volgt een diepgaander advies of soms zelfs een procedure. In die gevallen biedt Advocaat voor Ondernemers deskundige ondersteuning tegen zeer concurrerende tarieven.

Bij Advocaat voor Ondernemers wordt de ondernemer niet standaard geconfronteerd met hoge uurtarieven. Dat betekent dat naast het in de advocatuur gebruikelijke uurtarief ook gesproken kan worden over behandeling van een zaak tegen een vooraf overeengekomen vaste prijs (fixed fee) of een gedeeltelijk resultaatafhankelijk honorarium.

Kijk voor meer informatie op de website

Trefwoorden: Advocaat, Advocaat Ondernemer, Advocaat Ondernemers, Advocaten, Advocaten Voor Ondernemers, Advocatuur, Arbeidsrecht, Bedrijfshuur, Bedrijfsrecht, Gratis Advies, Huurrecht, Juridisch Advies, Juridische Vraag, Ontslag Werknemer,