Bruidsmake-up & bruisjkapsel voor de aanstaande bruid!

Bruidsmake-up & bruisjkapsel voor de aanstaande bruid! van Allure visagie & hairstyling

Door: Allure visagie & hairstyling  04-04-2013
Trefwoorden: Fotoshoot, Hairstyling, Bruidsmake-up

Professionele Bruidsmake-up en bruidskapsel voor jouw belangrijkste dag!
Op de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk op en top stralend uit zien!Ik zorg ervoor dat je op jouw dag een bruidsmake-up en een bruidskapsel hebt die helemaal bij je past en die de hele dag goed blijft zitten.
Proefsessie:
Ruim voor je huwlijksdatum maken we een afspraak voor de proefsessie.Samen kijken we wat het beste bij jou past, of het nou gaat om een natural make-up of een aanwezige make-up, jij moet je er goed bij voelen. Ik luister naar jouw wensen en samen kunnen we tot de perfecte bruidstyling komen, zodat jij kan stralen op de mooiste dag van je leven. Daarna leg ik alles vast op de camera en op een persoonlijke klanten kaart.
De grote dag:
Op je trouwdag kom ik op iedere gewenste locatie en tijdstip. Ik ben ruim op tijd aanwezig en trek er ruim de tijd voor uit om je tot een mooie en stralende bruid om te toveren.Met hoogwaardig kwaliteit aan cosmetica zoals: Mac, Chanel, Dior, Make-up studio en Bobbi Brown kan ik ervoor zorgen dat je er adembenemend uit zult zien! Ik werk voornamelijk met M.A.C Cosmetics produkten .Deze garanderen dat je make-up de hele dag goed blijft zitten.
Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neem gerust contact op:
Tel: 06-41944720
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Bruidskapsels, Bruidsmake-up, Fotoshoot, Hairstyling, Visagie Workshops

Contact Allure visagie & hairstyling

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share