Visagie/make-up workshops

Visagie/make-up workshops van Allure visagie & hairstyling

Door: Allure visagie & hairstyling  04-04-2013
Trefwoorden: Fotoshoot, Hairstyling, Bruidsmake-up

Visagieworkshops Vrijgezellenfeest/vriendinnendag: 
Wil je een goed georganiseerde en een gezellige visagieworkshop voor een vrijgezellenfeest of gewoon met een groep vriendinnen bij elkaar?Boek nu een workshop visagie bij Allure visagie & hairstyling.Je ontvangt een 2.5 uur durende visagie workshop, waarbij alle tips en tricks worden uitgelegd van het opmaken. Beginnend bij het reinigen van het gezicht, het aanbrengen en uitkiezen van goede foundation, de wenkbrauwen, de oogleden, de kaaklijn en de mond.Keuze thema's: Smokey eyes, Glamour, feest, avond en dag make-up. 
Aan het eind van de workshop weet je precies wat je wel en niet moet doen met je make-up, wat het beste bij je past en hoe je op een professionele wijze bij jezelf make-up kan aanbrengen. Je leert ook hoe je de beste punten bij jezelf naar voren kan halen en hoe je de minpunten op de achtergrond kan laten verdwijnen.
Allure Visagie verzorgt alle het nodige materiaal.De workshop duurt 2,5 uur en wordt gehouden op en tijdstip en locatie naar keuze. bijvoorbeeld bij iemand thuis of bij ons op locatie. Ook is er een mogelijkheid om de workshop uit te breiden met een High Tea.
Heeft u vragen of wilt u een boeking plaatsen, dan kunt u gerust contact opnemen:
E-mail: [email protected]
Tel: bel: 0641944720

Trefwoorden: Bruidskapsels, Bruidsmake-up, Fotoshoot, Hairstyling, make up, Make-up workshop Almere, visagie Almere, Visagie Workshops,

Contact Allure visagie & hairstyling

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share