Zeilinstructeurs zoeken proefcursisten om in Griekenland te leren zeilen

Zeilinstructeurs zoeken proefcursisten om in Griekenland te leren zeilen van Amorgos Zeilvakanties

Door: Amorgos Zeilvakanties  07-04-2009
Trefwoorden: Zeilvakantie, Zeilschool, Zeilen Leren

Als cursist mee met zeilinstructeurs
Zeilervaring is niet nodig. Iedereen die het leuk vindt om met een groep in Griekenland te zeilen en mondig genoeg is om zeilinstructeurs feedback te geven kan proefcursist zijn. Terwijl de proefcursisten leren zeilen, leren de instructeurs lesgeven.


Zeilen onder de Griekse zon
De meeste instructeurs hebben ervaring opgedaan bij een Nederlandse vaarschool of zeilvereniging. Na een paar jaar zijn ze toe aan een nieuwe uitdaging en gaan zeilles geven op de Middellandse Zee.

Zeilen, lesgeven en communicatie
In 8 dagen tijd worden de instructeurs opgeleid tot professionele zeezeilers die beginners en gevorderden de kneepjes van het zeilersvak bijbrengen. De training richt zich voor hen op lesgeven en zeilen. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het leven aan boord met groepen. Instructeurs leren om te gaan met verschillende karakters, wensen en verwachtingen die deelnemers hebben.

Werken bij Amorgos
Bij Amorgos werken 60 instructeurs en schippers. Die varen in Nederland, de Middellandse Zee en in de Caribbean. Tijdens de training in Griekenland gaan dit jaar 15 nieuwe instructeurs in opleiding mee. Komend seizoen verzorgen zij ieder 4 tot 10 weken zeezeilcursussen in Griekenland.

Heeft u interesse om mee te gaan als proefcursist, bel dan naar 036 - 521 82 10 of mail naar [email protected]

Trefwoorden: Zeilcursus Griekenland, Zeilen Leren, Zeilinstructeurs, Zeilschool, Zeilvakantie,