Arnoud Busscher Gedragstherapie & Puppy Cursus

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: J. Greshoffstraat 12 , 1321 AL Almere, Flevoland

E-mail

Over Arnoud Busscher Gedragstherapie & Puppy Cursus

Mijn naam is Arnoud Busscher. Ik ben een gediplomeerde hondengedragstherapeut. Omdat ik ook puppycoach ben noem ik mijzelf een hondenspecialist.
Mijn belangrijkste taak is het adviseren van hondeneigenaren hoe zij het gedragsprobleem van hun hond kunnen oplossen.
Om gedragsproblemen bij uw pup te voorkomen geef ik een puppy cursus.

Hondengedragstherapie

De aard van de gedragsproblemen bij honden die ik in mijn praktijk tegenkom zijn uiteenlopend van onzindelijk gedrag, ongehoorzaamheid tot zeer agressief gedrag. In een consult bij u thuis bespreek ik een doelgerichte gedragstherapie die het gedrag van uw hond zal verbeteren. Meer informatie vindt u terug op mijn website www.hondenspecialist.nl

Puppycursus

Naast het analyseren en oplossen van gedragsproblemen bij honden houd ik mij ook bezig met het begeleiden van mensen die in het bezit zijn van een pup. Ik doe dit niet met het geven van een standaard puppycursus, maar met een puppy cursus geheel privé. Het doel van deze cursus is dat men met de pup een goede start maakt en op deze manier het ontstaan van gedragsproblemen met de hond voorkomt. Meer informatie over de puppycursus vindt u op mijn website www.hondenspecialist.nl

Al ruim 15 jaar heb ik mijn eigen praktijk en ben ik fulltime als hondengedragstherapeut of als puppytrainer actief. Ik noem mij daarom zelf liever een hondenspecialist dan bijvoorbeeld een hondenfluisteraar.
Inmiddels heb ik een groot werkgebied van het noorden tot het zuiden van het land en werk ik zelfs af en toe in het buitenland. Sinds een paar jaar ben ik docent van de Opleiding tot hondenspecialist ( www.opleidinghondengedragstherapeut.nl ).
Een goede samenwerking met dierenartsen is voor mijn praktijk van groot belang. Zij verwijzen regelmatig mensen met hun hond naar mij door voor een puppy training of een gedragstherapieconsult.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

05-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Pet Training

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Arnoud Busscher Gedragstherapie & Puppy Cursus in J. Greshoffstraat 12, Almere Flevoland 1321 AL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Almere Flevoland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Almere Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Almere Flevoland, 1321 AL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826942]