Prisma Car Lease biedt klanten online overzicht van leasegegevens

Door: Athlon Car Lease  11-04-2006
Trefwoorden: Internet, Mobiliteit, Carlease

Hiermee verzekeren wagenparkbeheerders zich van een zeer effectieve informatiebron, waarmee kosten kunnen worden bespaard en vorm kan worden gegeven aan het mobiliteitsbeleid. De Online Lease Rapportage is kosteloos, met veel zorg ontwikkeld en uniek in haar soort. De bezoeker ziet namelijk hetzelfde als Prisma Car Lease en heeft zicht in werkelijk alle gegevens van het betreffende wagenpark. Deze heldere en overzichtelijke servicemodule is ontstaan uit concrete wensen en vragen van wagenparkbeheerders.

Iedereen die via Prisma Car Lease één of meerdere auto's least, krijgt toegang tot de Online Lease Rapportage op de website. Hier kan men 24 uur per dag terecht voor actuele gegevens over het betreffende wagenpark, waaronder de contract- en persoonsgegevens, het kilometer- en schadeverloop, het brandstofverbruik en de fiscale waarde.

Prisma Car Lease is een toonaangevend en ambitieus leasebedrijf - helder, flexibel en persoonlijk. Ze kenmerkt zich door de pragmatische en transparante manier van handelen. Een no-nonsense aanpak, waarbij een concreet en direct advies bijdraagt aan het vinden van de meest economisch interessante leaseoplossing.

Door de sterke focus op ondernemend Midden-Nederland, heeft Prisma Car Lease in de loop der jaren een enorme hoeveelheid kennis van deze markt opgebouwd. Hiermee weet Prisma haar producten keer op keer perfect af te stemmen op actuele behoeftes in de markt.

Een bekend fenomeen van Prisma Car Lease is de Leasevloot Index, met de zakelijk meest gebruikte auto's. Hiermee is altijd de meest economische leasevloot samen te stellen. In één oogopslag en zonder ingewikkelde berekeningen.

Prisma Car Lease zit niet stil. Zo ontwikkelde ze achtereenvolgens Actielease en het Flexibel Lease Pakket. Met Actielease worden zeer scherpe en exclusieve leasetarieven aangeboden voor zowel nieuwe als jong gebruikte auto's. Het Flexibel Lease Pakket wordt binnenkort geïntroduceerd.

Trefwoorden: Carlease, Internet, Mobiliteit, Online Rapportage