Prisma Car Lease introduceert nieuwe leaseproducten

Door: Athlon Car Lease  31-03-2006
Trefwoorden: Mobiliteit, Carlease

Prisma Car Lease introduceert het Flexibel Lease Pakket (FLP) en het Flexibel Huur Pakket (FHP). Deze twee nieuwe producten bieden een grote flexibiliteit doordat het contract in veel gevallen op ieder moment kosteloos kan worden beëindigd. Zo wordt leasen of huren van 1 tot 1825 dagen mogelijk. Tevens is in de meeste gevallen geen sprake van een borgsom die lange tijd uitstaat en worden lage tarieven gehanteerd. Beide pakketten zijn speciaal ontwikkeld voor bedrijven die voor de komende jaren flexibel willen zijn in de uitbreiding en inkrimping van hun wagenpark. En daarnaast geen zorgen willen hebben over kostenstijgingen en kilometerafrekeningen.

Bij het Flexibel Lease Pakket wordt uitgegaan van een nieuwe auto naar keuze. Daarbij kan worden gekozen uit drie verschillende pakketopties.
Het verschil tussen de pakketten zit in de aanbetaling of borgsom die gedaan dient te worden alsook de diversiteit aan voordelen.

Bij het Flexibel Huur Pakket wordt uitgegaan van een jonge en courante auto uit de Prisma Rentvloot. Er wordt geen borg of aanbetaling verlangd.

Alle pakketten hebben bijzondere voordelen. Zo geldt in een aantal gevallen dat de overeenkomst op ieder moment kan worden beëindigd. Zonder dat daarvoor kosten in rekening worden gebracht. Alleen indien het Flexibel Huur Pakket binnen 120 dagen stopt, wordt de huur op basis van de daghuurprijzen berekend.

Gedurende de contractperiode is er in de meeste gevallen geen sprake van een borgsom die lange tijd uitstaat. Prisma Car Lease verlangt in plaats daarvan een aanbetaling, welke wordt verwerkt in het leasetarief. Op deze manier kan direct een laag leasetarief worden berekend. Bij het Flexibel Huur Pakket wordt gevraagd de huur één maand vooruit te betalen, zonder borg of aanbetaling.

In de meeste gevallen geldt tevens dat de eerste 10% kilometeroverschrijding gratis is. Voor het Flexibel Huur Pakket geldt dat indien de auto 30 maanden aaneengesloten is gehuurd, de eerste 10% kilometeroverschrijding gratis is.

Voor het Flexibel Huur Pakket geldt verder dat na 12 maanden aaneengesloten huur een lager tarief wordt berekend, het zogenaamde FHP-tarief. Dan vindt met terugwerkende kracht verrekening plaats met het tarief dat het eerste jaar is betaald. Na 30 maanden gaat het FHP-tarief nog eens met 5% omlaag voor de resterende periode.

Prisma Car Lease verhoogt de prijzen gedurende de contractperiode niet.
Geen algemene of wettelijke verhoging van de motorrijtuigenbelasting, verzekering of reparatie- en onderhoudskosten. Bovendien wordt het contract niet herberekend. Dus 5 jaar zekerheid!

Prisma Car Lease is een toonaangevend en ambitieus leasebedrijf - helder, flexibel en persoonlijk. Ze kenmerkt zich door de pragmatische en transparante manier van handelen. Een no-nonsense aanpak, waarbij een concreet en direct advies bijdraagt aan het vinden van de meest economisch interessante leaseoplossing.

Door de sterke focus op ondernemend Midden-Nederland, heeft Prisma Car Lease in de loop der jaren een enorme hoeveelheid kennis van deze markt opgebouwd. Hiermee weet Prisma haar producten keer op keer perfect af te stemmen op actuele behoeftes in de markt.

Een bekend fenomeen van Prisma Car Lease is de Leasevloot Index, met de zakelijk meest gebruikte auto's. Hiermee is altijd de meest economische leasevloot samen te stellen. In één oogopslag en zonder ingewikkelde berekeningen.

Prisma Car Lease zit niet stil. Zo introduceerde ze onlangs Actielease, een leaseconcept waarmee zeer scherpe en exclusieve leasetarieven worden aangeboden. Voor zowel nieuwe als jong gebruikte auto's. Binnenkort wordt de Online Lease Rapportage geïntroduceerd, waarmee 24 uur per dag zicht in contract- en leasegegevens mogelijk wordt gemaakt.

Trefwoorden: Carlease, Mobiliteit