B at ease

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Sneeuwklokjestraat 2 , 1338 SJ Almere, Flevoland

E-mail

Over B at ease

Ayurveda
Ayurveda is een gezondheidssysteem dat uit India komt. Ayur betekent leven en Veda betekent kennis. Ayurveda gebruikt de kennis van het leven om voeding- en leefstijladviezen en de daarbij behorende (massage)behandelingen te geven. De adviezen en therapieën zijn per persoon anders simpelweg omdat ieder mens uniek is.
Neem eens een kijkje op www.b-atease.com. Hier staan de verschillende mogelijkheden duidelijk omschreven.

Sportmassage
Spier(pijn)klachten kunnen heel goed behandeld worden met sportmassage. Met deze massage worden de spieren goed los gemasseerd. Zitten de spieren al wat langere tijd vast, dan kan er lokaal ook bindweefselmassage toegepast worden. Met deze massage werk je op een dieper niveau. Manuele lymfedrainage massage kan ook heel goed toegepast worden bij spierpijn, maar ook bij hoofdpijnklachten, het vasthouden van vocht of bij grote bloeduitstortingen.

Stoelmassage (op locatie)
Stoelmassage is een massage van ong. 15 minuten over de kleding heen.
De massage werkt ontspannend, preventief (RSI), vitaliserend, verlichtend en geeft uw personeel veel energie. Werkdruk wordt als minder hoog ervaren, stress neemt af, waardoor het ziekteverzuim zal afnemen en uiteindelijk de productiviteit zal toenemen.

Pedicure
Cliënten kunnen kiezen voor een standaard voetbehandeling of een uitbreiding van deze behandeling met een voet- en onderbeen massage van 15 of 30 minuten. Ook worden specialistische pedicure behandelingen gegeven, zoals de behandeling van de diabetische en reumatische voet.
Doordat B at ease is aangesloten bij ProVoet en geregistreerd staat in het Kwaliteit Register Pedicures, worden pedicure behandelingen voor de diabetische en reumatische voet vergoed door de ziektekostenverzekeraars. (Let op! Sla uw polis hierop na!)
Behandeling van mycose aan nagels, tinea pedis of andere huidproblemen aan de voeten kunnen ook door middel van de Ayurvedische inzichten behandeld worden.

Openingstijden

Ma
-
Di - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/b.atease.nl/
Twitter: https://twitter.com/AteaseB

Categorieën: Massages

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is B at ease in Sneeuwklokjestraat 2, Almere Flevoland 1338 SJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Almere Flevoland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Almere Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Almere Flevoland, 1338 SJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817582]