Backup-Connect benoemd tot Golden Partner door Ahsay Online Backup System

Backup-Connect benoemd tot Golden Partner door Ahsay Online Backup System van Backup-connect International

Door: Backup-connect International  14-02-2007

“Backup-Connect en Ahsay vullen elkaar uitstekend aan”, zegt Hilco de Roo, commercieel directeur van Backup-Connect. “Ahsay richt zich volledig op de ontwikkeling van hoogwaardige software. Wij zorgen ervoor dat klanten hiervan maximaal profiteren via toegankelijke totaalpakketten.” Backup-Connect levert ook vertalingen van Ahsay-softwaredocumentatie voor klanten en is betrokken bij bèta-tests.

Het partnership tussen de bedrijven gaat per direct in en is van toepassing in alle elf landen waar Backup-Connect een vestiging heeft. In de meeste landen waar Backup-Connect actief is, is het bedrijf de enige Golden Partner van Ahsay.

Backup-Connect
Backup-Connect is een Nederlandse leverancier van complete online backup-diensten. De nadruk ligt hierbij op veiligheid en betrouwbaarheid. Het bedrijf maakt voor zijn diensten gebruik van het KPN-datacenter en krachtige software in de vorm van Online Backup Manager. Bovendien beheert Backup-Connect zelf de hele backup-keten. De dienstverlening van het bedrijf is vastgelegd in heldere Service Level Agreements. Backup-Connect is actief in elf landen en werkt met een uitgebreid netwerk van resellers en partners. Voor meer informatie: www.backup-connect.nl.


Contact Backup-connect International

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share