Backup-Connect introduceert Partner Portal

Backup-Connect introduceert Partner Portal van Backup-connect International

Door: Backup-connect International  20-02-2007

“Onze partners zijn een belangrijk onderdeel van het succes van Backup-Connect. Veel partners hebben de backup van tientallen, sommige honderden klanten bij ons ondergebracht.” zegt De Roo, commercieel directeur van Backup-Connect. “Het is dan ook belangrijk dat onze partners hun klanten eenvoudig kunnen beheren en weten wat er bij al hun klanten gebeurd, in één overzicht”.

De Partner Portal is een standaard onderdeel van het unieke Gray Label concept van Backup-Connect. Een concept waarbij IT bedrijven onder eigen logo (naast het logo van Backup-Connect) zonder financieel- of juridisch risico de online backup aan haar klanten aanbieden.

Over Backup-Connect
Backup-Connect is een Nederlandse leverancier van complete online backup-diensten. De nadruk ligt hierbij op veiligheid en betrouwbaarheid. Het bedrijf maakt voor zijn diensten gebruik van het KPN-datacenter en krachtige software in de vorm van Online Backup Manager. Bovendien beheert Backup-Connect zelf de hele backup-keten. De dienstverlening van het bedrijf is vastgelegd in heldere Service Level Agreements. Backup-Connect is actief in elf landen en werkt met een uitgebreid netwerk van resellers, distributeurs en partners. Voor meer informatie: www.backup-connect.nl.


Voor meer informatie:
Bedrijf: Backup-Connect International
Contactpersoon: Hilco H. de Roo
Telefoon: 035-523 84 92
Website: www.backup-connect.nl


Contact Backup-connect International

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share