Backup-Connect maakt betrouwbaarheid tastbaar met HACKER SAFE

Backup-Connect maakt betrouwbaarheid tastbaar met HACKER SAFE van Backup-connect International

Door: Backup-connect International  14-02-2007

Dagelijks monitoren
Na een initiële productoriëntatie kwam Backup-Connect in contact met B2U, een Nederlandse specialist in Secure eBusiness. Dit bedrijf levert HACKER SAFE van het Amerikaanse bedrijf ScanAlert. Hans Bouman, directeur B2U: “Zaken doen via internet vereist een dynamische aanpak van beveiliging. Daarbij gaat het niet alleen meer om webwinkels maar ook voor online services zoals online backups. Kostbare (half)-jaarlijkse audits, voldoen niet langer. Alleen door het dagelijks monitoren van alle devices binnen een webomgeving kunnen bedrijven alle dagelijkse nieuw ontdekte beveiligingslekken bijhouden.”

Aantoonbaar meer verkoop door HACKER SAFE-logo
De Roo: “Een ander overtuigend argument was de omzetstijging door het tonen van het HACKER SAFE-logo. Middels een zogenoemde A/B-test kreeg de helft van de klanten het logo wel te zien, de andere helft niet. Vanuit de werkelijk gerealiseerde verkopen kon bepaald worden dat <a href="http://www.backup-connect.nl">Backup-Connect</a> door het logo verbeterde conversie-ratio realiseerde.”

Veilige creditcard-betalingen 
Backup-Connect biedt afnemers om online te bestellen en af te rekenen. Vanuit Visa en MasterCard wordt in 2007 verplicht om PCI/DSS-Complaint (Payment Card Industry – Data Security Standard) te zijn. Deze standaard garandeert dat de creditcard verwerking op een site betrouwbaar en veilig is ingericht. Voor <a href="http://www.backup-connect.nl">Backup-Connect</a> is ook dit nu met HACKER SAFE gerealiseerd en wordt deze PCI-compliance zelfs dagelijks gecontroleerd.

De Roo: “Nu weten niet alleen wij zelf dat we de veiligheid en vertrouwelijkheid van onze diensten serieus nemen. We kunnen dat nu ook aantonen doordat een gerenommeerde onafhankelijke partij dit voortdurend monitort en bevestigt.”


Contact Backup-connect International

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share