Backup-Connect sluit partnerovereenkomst met Coxin

Backup-Connect sluit partnerovereenkomst met Coxin van Backup-connect International

Door: Backup-connect International  14-02-2007

Huizen, 22 november 2006 – Backup-Connect, leverancier van online backup-diensten, heeft een partnerovereenkomst gesloten met Coxin BV, kennisleverancier voor de eerstelijns gezondheidszorg. Gezamenlijk kunnen deze bedrijven de automatisering en het ontzorgen van eerstelijns gezondheidszorginstellingen verbeteren. Tot deze instellingen behoren huisartsenpraktijken en -posten, gezondheidscentra, fysiotherapeuten en apotheken. Backup-Connect kan, voor klanten die niet kiezen voor ASP.

“De diensten van Backup-Connect en Coxin sluiten naadloos op elkaar aan. Coxin neemt de volledige automatisering van processen voor haar rekening en wij zorgen ervoor dat de belangrijke data van de klanten niet verloren gaan”, zegt Hilco de Roo, commercieel directeur van Backup-Connect. “Zo kan Coxin eerstelijns zorginstellingen een nog completer pakket aan automatiseringsdiensten leveren en kan het bedrijf haar klanten garanderen dat hun gegevens altijd veilig en betrouwbaar opgeslagen zijn.”

“Zorginstellingen stellen uitzonderlijk hoge eisen aan de opslag van gevoelige patiëntgegevens. Een goede automatische backup-dienst voor de data mag daarom niet ontbreken in ons dienstenaanbod ”, zegt Rudy Breddels, Commercieel Manager bij Coxin. “Door het partnership met Backup-Connect kunnen wij klanten een automatische gegevensbackup aanbieden, terwijl dit voor de samenwerking niet mogelijk was. Zo maken de online backup-diensten van Backup-Connect ons dienstenportfolio compleet. En vergroten wij onze bijdrage aan het ontzorgen van eerstelijns zorginstellingen.”

De samenwerking met Coxin geeft Backup-Connect de mogelijkheid zijn klantenbestand en naamsbekendheid verder uit te breiden. Bij elke zorginstelling waar Coxin de automatisering verzorgt, wordt de oplossing van Backup-Connect voor de automatische backup van gegevens aangeboden. De belangrijke data wordt dagelijks online opgeslagen. Daardoor is de meest recente informatie te allen tijde via Backup-Connect direct beschikbaar. Het partnership tussen de bedrijven loopt nu twee maanden naar volle tevredenheid. .


Contact Backup-connect International

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share