MegaSellers Automatisering en Backup-Connect tekenen voor samenwerking

MegaSellers Automatisering en Backup-Connect tekenen voor samenwerking van Backup-connect International

Door: Backup-connect International  15-02-2008

Almere - Houten 18-02-2008 Backup-Connect, leverancier van de dienst online backup en MegaSellers Automatisering, ICT-leverancier voor het MKB hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Door deze samenwerking wordt het portfolio van MegaSellers uitgebreid met een belangrijke dienst voor het MKB, de online backup. Met deze aanvulling breidt MegaSellers haar dienstenpakket uit.

MegaSellers Automatisering kan door deze samenwerking bedrijven van 1 tot 500 werkplekken voorzien van een zorgeloze backup. De backup kan direct online worden besteld met de hardware of kan door de specialisten van MegaSellers op locatie worden geïnstalleerd. Na de installatie wordt de backup dagelijks automatisch gemaakt en direct veilig buiten het pand van de klant opgeslagen.

Raymond Perridon, algemeen directeur bij MegaSellers: “Het aanvullen van ons portfolio met de online backup is erg waardevol voor ons. We verbreden ons steeds meer met diensten, dat versterkt onze relatie met de kant. Bij iedere bestelde server of PC wordt nu standaard een online backup aangeboden. Dat slaat goed aan, alleen al om het simpele feit dat ieder bedrijf een backup nodig heeft. De keuze voor de online backup van Backup-Connect is dan eenvoudig.”

Hilco de Roo, commercieel directeur bij Backup-Connect: “MegaSellers is voor ons een belangrijke partner. Onze doelgroepen overlappen elkaar. Dankzij het enorme bereik van MegaSellers kunnen we snel veel klanten voorzien van de online backup.”

Over MegaSellers Automatisering
MegaSellers Automatisering heeft meer dan 19 jaar ervaring in het MKB-segment. Met de onderdelen ICT oplossingen en Services helpt het bedrijf kleine en middelgrote organisaties processen te automatiseren, winstgevende beslissingen te nemen en groei te realiseren. Naast ICT oplossingen en Services biedt MegaSellers Automatisering ook oplossingen voor grote bedrijven met logistieke en migratie vraagstukken. De persoonlijke benadering van klanten, de soepele logistieke afhandeling en de technische en bedrijfsmatige kennis van de adviseurs zorgen voor een succesvolle implementatie. Kijk voor meer informatie over onze producten en diensten op: www.megasellers.nl.

Over Backup-Connect
Backup-Connect is een zelfstandig Nederlandse leverancier van complete online backup-diensten. De nadruk ligt hierbij op veiligheid en betrouwbaarheid. Het bedrijf maakt voor zijn diensten gebruik van eigen hardware die staat in de Internet Exchange en krachtige software in de vorm van Backup-Connect Online Backup Manager. De beveiliging wordt dagelijks gecontroleerd door Hacker Safe. Bovendien beheert Backup-Connect zelf de hele backup-keten. De dienstverlening van het bedrijf is vastgelegd in heldere Service Level Agreements. Backup-Connect is actief in 16 landen, heeft in 5 landen verkoopkantoren en werkt met een uitgebreid netwerk van resellers en partners. Voor meer informatie: http://www.backup-connect.nl


Contact Backup-connect International

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share