Offixs biedt complete werkplekken nu met Online Backup

Offixs biedt complete werkplekken nu met Online Backup van Backup-connect International

Door: Backup-connect International  08-11-2007

Offixs heeft haar dienst voor compleet ingerichte werkplekken uitgebreid met de Online Backup dienst. Het bedrijf biedt speciaal voor de midden- en kleinbedrijven een complete en gestandaardiseerde werkplekken tegen vaste lage en gelijkblijvende kosten. Een computer, software, Online Backup, IP-telefonie en internet, alles bij elkaar in één pakket. Kopzorgen over onderhoud, beveiliging en verlies van data zijn verleden tijd.

De uitbreiding van de dienstverlening met de Online Backup is volgens Wim Verweij, directeur van Offixs, een logische stap. ‘Veel bedrijven hebben, naast de beheerde PC-werkplekken nog server staan waar ze zelf verantwoordelijk zijn voor het maken van de backup. Dat wij dit gedoe voor hun ook uit handen nemen past helemaal binnen onze dienstportfolio. Nu wordt voor hen automatisch de backup dagelijks gemaakt en, misschien wel belangrijker, direct buiten het bedrijfspand veilig opgeslagen. Dankzij de meest moderne beveiligings- en compressietechnieken wordt de backup veilig en efficiënt gemaakt. Zonder dat onze klanten hier naar om hoeven te kijken’. En dat is nu precies waar Offixs voor staat, ICT moet het gewoon doen.

De keuze voor
Backup-Connect als dienstverlener voor de Online Backup is weloverwogen genomen. Klanten van Offixs hebben de beschikking over professionele soft- en hardware, afkomstig van A-merken. Backup-Connect vult dit prima aan. Als grootste zakelijk online backupprovider bieden zij ons het vertrouwen en de veiligheid die onze klanten van ons verwachter. Daarnaast zorgt de uitgebreide pakketkeuze van Backup-Connect dat de Offixs klanten altijd het juiste abonnement hebben tegen een concurrerende prijs.

Over Offixs:
De wens van het midden- en kleinbedrijf om net als de ‘grote’ bedrijven gebruik te maken van professionele hard- en software, heeft Offixs ertoe aangezet samenwerking te zoeken met vooraanstaande leveranciers zoals Lenovo/IBM, Micorsoft, Oracle, MSO, Linksys, Canon, Vodafone, De Lage Landen en AXA verzekeringen. Deze samenwerking heeft geleid tot de standaard ICT-Werkplekdienst. Centraal staat kwaliteit en beschikbaarheid van bedrijfsinformatie en een moderne communicatie infrastructuur. Meer informatie over Online backup en de Offixs werkplekdiensten vindt u op: http://www.offixs.nl/offixs_online_backup

Over Backup-Connect
Backup-Connect is de grootste Nederlandse leverancier van complete online backup-diensten. De nadruk ligt hierbij op veiligheid en betrouwbaarheid. Het bedrijf maakt voor zijn diensten gebruik van haar eigen datacenter, onderdeel van de KPN Internet Exchange en krachtige software in de vorm van Backup-Connect Online Backup Manager. De beveiliging wordt dagelijks gecontroleerd door Hacker Safe. Bovendien beheert Backup-Connect zelf de hele backup-keten. De dienstverlening van het bedrijf is vastgelegd in heldere Service Level Agreements. Backup-Connect is actief in elf landen, heeft in 5 landen eigen verkoopkantoren en werkt met een uitgebreid netwerk van resellers en partners. Voor meer informatie: http://www.backup-connect.nl


Contact Backup-connect International

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share