Online Backup Manager van Backup-Connect geschikt voor Vista en Exchange 2007

Online Backup Manager van Backup-Connect geschikt voor Vista en Exchange 2007 van Backup-connect International

Door: Backup-connect International  26-06-2007

Backup-Connect, leverancier van online backup-diensten heeft de nieuwste versie van de Online Backup Manager 5.2 in productie genomen.

Almere, 26 juni 2007, Backup-Connect, leverancier van online backup-diensten heeft de nieuwste versie van de Online Backup Manager 5.2 in productie genomen. De Online Backup Manager is de intelligente software die dagelijks automatisch de backup maakt en deze direct buiten de bedrijfslocatie opslaat. Nieuw in versie 5.2 is onder andere de ondersteuning van Vista en Exchange 2007. Verder zijn er een hoop vernieuwingen waardoor de software de concurrentie weer ver achter zich laat, zoals een zeer uitgebreide Brick Level Exchange Mailbox backup.

Wereldwijd zijn er meer dan 500.000 licenties van de Online Backup Manager in gebruik. Hierdoor is de software bewezen betrouwbaar. Backup-Connect is Nederlands grootste leverancier en distributeur van de Online Backup Manager. Dit komt voornamelijk door het uitgebreide netwerk van IT leveranciers die de diensten van Backup-Connect is een Nederlandse leverancier van complete online backup-diensten. De nadruk ligt hierbij op veiligheid en betrouwbaarheid. Het bedrijf maakt voor zijn diensten gebruik van het KPN-datacenter en krachtige software in de vorm van Online Backup Manager. De beveiliging wordt dagelijks gecontroleerd door Hacker Safe. Bovendien beheert Backup-Connect zelf de hele backup-keten. De dienstverlening van het bedrijf is vastgelegd in heldere Service Level Agreements. Backup-Connect is actief in elf landen en werkt met een uitgebreid netwerk van resellers en partners. Voor meer informatie: http://www.backup-connect.nl

Voor meer informatie:
Bedrijf: <Backup-Connect; International
Contactpersoon: Hilco H. de Roo (CCO)
Telefoon: 0900-2BACKUP (2222 587) lokaal tarief
Website: www.backup-connect.nl
Logo: www.backup-connect.com/partner/logo

 


Contact Backup-connect International

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share