Beo 5, een afstandbediening op maat

Beo 5,  een afstandbediening op maat van Bang & Olufsen De Boer En Zoon

Door: Bang & Olufsen De Boer En Zoon  19-09-2007
Trefwoorden: Lcd, Afstandbediening

'De nieuwste afstandsbediening van Bang & Olufsen'

Bang & Olufsen heeft meer tijd en energie gestoken in onderzoek en de ontwikkeling van intuïtieve bedieningsprincipes, en de integratie ervan, dan ieder ander bedrijf voor consumentenelektronica. Vandaag de dag wordt de volledige bedieningstaal begrepen door alle productcombinaties van Bang & Olufsen met één afstandsbediening.

Met de nieuwe Beo 5 afstandsbediening zetten we de volgende stap: Bang & Olufsen introduceert een volledig flexibele en persoonlijke afstandsbediening die elke productcombinatie kan bedienen, de afstandsbediening kan zelfs producten bedienen met functies en opties die we nog niet kennen.

Elke klant heeft zijn eigen volledig persoonlijke afstandsbediening
Het klinkt eenvoudig, en dat is het ook. De Beo 5 wordt geleverd zonder de opties uit de fabriek van Bang & Olufsen, maar wordt op maat ingesteld voordat de klant de afstandsbediening thuis ontvangt. De Beo 5 kan op bijna elk product in uw installatie worden afgestemd. U kunt knoppen en functies toevoegen of verwijderen. U kunt de knoppen aanpassen op bijvoorbeeld linkshandig gebruik. U kunt de bediening van uw audio-/videoapparatuur combineren met andere op afstand bediende systemen zoals verlichting, gordijnen, ramen, airconditioning of beveiliging – en de volledige controle houden terwijl u rustig achteroverleunt in uw favoriete stoel.

Gebruiksgemak door logische en intuïtieve bediening
De Beo 5 heeft een nieuwe LCD-kleurendisplay met een programmeerbaar touch screen en een chemisch geharde glasplaat aan de voorkant. Hiermee kunt u functies activeren die relevant zijn voor uw persoonlijke productcombinatie door direct op het scherm te drukken.

Een nieuw visueel standpunt
Als u de Beo 5 op tafel legt, trekt de vormgeving uw aandacht; omdat de Beo 5 rechtop staat, weet u altijd waar de afstandsbediening is. De ongebruikelijke visuele expressie van de Beo 5 is een tegenstelling in vormgeving – de cirkel en het vierkant. De ronde aluminium bal, met de sensi-touch toetsen en een volumewiel, gecombineerd met de vierkante glazen display en de soft-touch toetsen.

Stevigheid is essentieel
De display heeft een voorkant van gehard glas, met een dikte en slijping die de elegantie en optimale stevigheid waarborgen. De afstandsbediening heeft een robuuste achterkant van infrarood-transparant plastic dat zorgt voor het uitstekende signaalbereik dat de klanten van Bang & Olufsen gewend zijn. Hiernaast wordt de Beo 5 onderworpen aan strenge mechanische testen zoals bestendigheid tegen handcrème, krasproeven, extreme temperaturen en strenge valproeven om ervoor te zorgen dat de duurzaamheid en stevigheid net zo hoog of hoger is dan die van bestaande afstandsbedieningen van Bang & Olufsen. Dus u hoeft zich geen zorgen te maken als u de Beo 5 laat vallen – gewoon oprapen en u hebt de bediening weer in handen!

De Beo 5 afstandsbediening communiceert met alle apparatuur van Bang & Olufsen. Ook met iets oudere apparatuur vanaf 1980.

Trefwoorden: Afstandbediening, Lcd

Contact Bang & Olufsen De Boer En Zoon

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share