BeoSound 6, uw muziek overal mee naar toe

BeoSound 6, uw muziek overal mee naar toe van Bang & Olufsen De Boer En Zoon

Door: Bang & Olufsen De Boer En Zoon  16-10-2007
Trefwoorden: Software, Computer, Portable

BeoSound 6
'Een wereld vol muziek'
BeoSound 6 geeft u een ongekende beleving van uw MP3 muziekbestanden met een eenvoudige bediening. Het design van de BeoSound 6 is eenvoudig zonder concessies te doen aan het materiaal, niet van plastiek maar van staal en krasbestendig glas met een toetsenpaneel van zwart siliconenrubber.

Gaat u met het openbaar vervoer of fiets naar uw werk, neem dan de BeoSound 6 mee en geniet van uw favoriete muziek. Door de grote capaciteit van de batterij hoeft u niet bang te zijn dat u zonder uw muziek op de plaats van bestemming aankomt. U kunt tot 40 uur muziek beluisteren. En waarom uw muziek niet delen met uw vrienden, nodig ze uit, verbindt de BeoSound 6 met de BeoLab 3 of BeoLab 4 luidsprekers en het feest kan beginnen.

Duidelijke navigatie
Het centrale gedeelte van het toetsenpaneel regelt de basisfuncties. De pijltjes omhoog en omlaag worden gebruikt om door de menu’s te bladeren en het hart van het toetsenpaneel, aangeduid met een vierkant, is de toets die de selectie activeert. Het omringende toetsenpaneel, vervaardigt uit zwart siliconenrubber, wordt voornamelijk gebruikt voor afspeelfuncties, zoals het wijzigen van nummers, vooruitspoelen en terugspoelen. Dankzij het voelbaar verschil in materialen is de BeoSound 6 zeer eenvoudig te bedienen zonder dat u maar naar de toetsen hoeft te kijken.

Geluid zonder concessies
Een van de kerncompetenties van Bang & Olufsen is geluidprestatie en daar is de BeoSound 6 een uitstekend voorbeeld van. Een goede ruis-signaalverhouding zorgt ervoor dat de vervelende ruis van vele digitale muziekspelers afwezig is bij de BeoSound 6. U hoort ieder detail.

Niets extra’s nodig
U hoeft bij BeoSound 6 geen extra accessoires aan te schaffen. Bang & Olufsen levert u de BeoSound 6 inclusief de EarPhone A8, lederen hoes, reislader, usb kabel en BeoPlayer- software. U kunt direct aan de slag en genieten van de beste MP3 speler.

Trefwoorden: Computer, Digitale Muziekspeler, Mp3, Portable, Reislader, Software, Usb Kabel,

Contact Bang & Olufsen De Boer En Zoon

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share