Serenata, een nieuwe mobiele telefoon van Bang & Olufsen

Serenata, een nieuwe mobiele telefoon van Bang & Olufsen van Bang & Olufsen De Boer En Zoon

Door: Bang & Olufsen De Boer En Zoon  14-11-2007
Trefwoorden: Telefoon, Dvd, Televisie

Serenata Mobile


'De perfecte muziektelefoon'

De Serenata is een combinatie van een mobiele telefoon en een muziekspeler. Dankzij de digitale muziekspeler, de externe luidspreker en de EarSet 3, kan de telefoon in een compact muziek systeem worden veranderd met alle voordelen van communicatie met de mobiele telefoon. U schakelt tussen de twee bronnen met één enkele schermtoets. Elke bron is voorzien van een eigen kleur zodat u exact weet in welke bron u zich bevindt tijdens het navigeren door de menu’s.

Organische vormgeving
Of u de Serenata in uw hand heeft of recht op de standaard neerzet, u zult merken dat het een uiterst functioneel en tegelijkertijd een hoogwaardige muziektelefoon is. De muziektelefoon is uitgevoerd in aluminium met soft-touch die samen een kleurendisplay functionaliteit met informatie combineert.

Akoestische prestaties voor optimaal gebruik
Dankzij het gebruik van al onze akoestische knowhow, hebben wij de digitale muziekervaring naar een hoger niveau getild. Dankzij de combinatie van onze uitstekende luidsprekeronderdelen met ingenieuze akoestische principes en onze eigen ICEpower-geluidsversterking, hebben wij voor dit apparaat de beste akoestische prestaties voor dit apparaat bereikt, aangepast aan de situatie. Zowel voor de telefoon- als muziekgedeelte.

Flexibiliteit en aanpassingsvermogen
De Serenata biedt u een groot aantal toepassingen. U kiest de situatie en de Serenata past zich moeiteloos aan. U kunt muziek afspelen via de geïntegreerde luidspreker, via de EarSet 3 of via uw muziekinstallatie die u thuis heeft. Als u muziek luistert en er komt een gesprek binnen stopt de muziek vanzelf als u het gesprek aanneemt en kunt verder luisteren als u klaar bent.

Helemaal compleet
Bang & Olufsen levert de meest gebruikte accessoires er standaard bij zodat u direct de Serenata kunt aansluiten op uw PC voor het downloaden van uw favoriete muziek inclusief de albumhoezen die dan zichtbaar worden op het display van de Serenata. Voor het luisteren naar uw muziek onderweg levert Bang & Olufsen de EarSet 3, een stereohoofdtelefoon. De overige accessoires die er bijgeleverd worden zijn: een tafellader, netvoedingadapter, reislader, usb-kabel en een line-verbindingskabel.

Trefwoorden: Cd Speler, Dvd, Full Hd, Gadget, Hifi, Lcd, Luidspreker, Mobiele Telefoon, Mp3, Plasma, Radio, Telefoon, Televisie

Contact Bang & Olufsen De Boer En Zoon

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share