3 Nieuwe biologische en natuurlijke merken bij de Beautydrogist

3 Nieuwe biologische en natuurlijke merken bij de Beautydrogist van Beautydrogist

Door: Beautydrogist  04-10-2011
Trefwoorden: Beauty, Fair Trade, Biologische Producten

 

De Beautydrogist.nl, webwinkel in trendy biologische en natuurlijke cosmetica, breidt het assortiment uit met drie nieuwe merken uit Frankrijk.


Born to Bio
Born to Bio is een merk van het Franse Planete Bleue. Alle producten van Planete Bleue zijn biologisch of ecologisch. De cosmeticalijn is Cosme Bio Ecocert gecertificeerd, betaalbaar en is aantrekkelijk verpakt in moderne flesjes en tubes.
Born to Bio bestaat o.a uit een een serie douchegels, shampoos, deoderant, gezichtsverzorging en pure oliën zoals de biologische Arganolie. Deze 100% zuivere en biologische olie wordt speciaal aanbevolen voor de rijpere of vochtarme huid. Alle ingrediënten zijn afkomstig uit de biologische landbouw.
Een frisse en sensuele douchegel uit de serie is ‘Roos en Jasmijn’, een mix tussen de koningin van de bloemen en het Boeddhistische symbool van de reinheid.  Alle douchegels van Born to Bio bestaan uit een extra mildeformule.


Kuomaye
Kuomayé Bio is een nieuwe reeks van unieke en innovatieve cosmetische producten van Kuomay-Kyané met ingrediënten uit de biologische landbouw. De Kuomayé Bio-lijn draagt het ‘Ecocert’- certificaat. Naast een serie huid- en haarverzorgingsproducten heeft Kuomaye ook een make-uplijn, met o.a. een biologische eyeliner en een oogpotlood. De Kuomaye producten zijn ook weer zeer redelijk geprijsd.


Karawan Authentic
KarawanAuthentic staat voor verbetering van dewaarde vannatuurlijke ingrediëntenen ambachtenuit debesteoostersetradities. Deze cosmeticalijn bestaat uit oriëntaalsezeep-&hammamproducten.Eenvoudigecosmetica,gemaakt vannatuurlijkeingrediënten ofgecertificeerde biologische producten, rijk aan actieve bestanddelen, zoals plantaardige oliën, essentiële oliën, zouten en klei, die hun nut inde rituelenvan de oostersezorg bewezen hebben!

Bijvoorbeeld de Rhassoul kleiwelke een onmisbaar onderdeel is van de hammam. De Rhassoul saponifère is een klei, rijk aan mineralen uit de Marokkaanse Atlas, te gebruiken voor lichaamsverzorging en haarverzorging.  Een andere bestseller van Karawan is de Olijfzeep met Laurier.
Dit is een extra luxe Aleppo zeep met rijke samenstelling van olijfolie en laurierolie. Deze zeep heeft een extra hoog laurieroliegehalte en wordt sterk aanbevolen bij een probleem huid ((bijv. eczeem, acné, psoriasis).


Deze drie merken passen goed in het huidige assortiment van de Beautydrogist, namelijke betere cosmetica voor een betaalbare prijs.

Voor meer informatie over deze merken en producten kunt u terecht op de

Trefwoorden: Beauty, Beauty Producten, Beauty Tips, Bio Cosmetica, Biologische Cosmetica, Biologische Huidverzorging, Biologische Producten, Bodylotion, Conditioner, cosmetica online bestellen, Dierproefvrij, Eco Cosmetica, Fair Trade, Lippenbalsem, make up, Natuurlijke Cosmetica, Shampoo,

Ander nieuws en updates van Beautydrogist

Een (h)eerlijk mooi avondje met de Beautydrogist! van Beautydrogist thumbnail
06-11-2011

Een (h)eerlijk mooi avondje met de Beautydrogist!

Een (h)eerlijk mooi avondje met de Beautydrogist!  Vol verwachting klopt ons hart bij het zien van het nieuwe cosmeticamerk ‘Visionary Soap’,  verkrijgbaar bij de Beautydrogist. Ditmaal niet alleen natuurlijk maar ook handgemaakt met een zeer hoog percentage fairtrade gecertificeerde ingrediënten, verpakt in mooie kadoverpakkingen.


Heerlijk en eerlijk van Beautydrogist thumbnail
04-10-2011

Heerlijk en eerlijk

Fairtrade cosmetica bij de Beautydrogist


Pure minerale make up van BM Beauty nieuw merk in Nederland! van Beautydrogist thumbnail
03-07-2011

Pure minerale make up van BM Beauty nieuw merk in Nederland!

Pure minerale make up van BM Beauty nieuw merk in Nederland!


Earth Friendly Baby produkten nu te koop bij de Beautydrogist! van Beautydrogist thumbnail
01-07-2011

Earth Friendly Baby produkten nu te koop bij de Beautydrogist!

  Earth Friendly Baby produkten nu te koop bij de Beautydrogist!