Een (h)eerlijk mooi avondje met de Beautydrogist!

Een (h)eerlijk mooi avondje met de Beautydrogist! van Beautydrogist

Door: Beautydrogist  06-11-2011
Trefwoorden: Fair Trade, Lippenbalsem, Biologische Huidverzorging

 Een (h)eerlijk mooi avondje met de Beautydrogist!  
Vol verwachting klopt ons hart bij het zien van het nieuwe cosmeticamerk ‘Visionary Soap’,  verkrijgbaar bij de Beautydrogist. Ditmaal niet alleen natuurlijk maar ook handgemaakt met een zeer hoog percentage fairtrade gecertificeerde ingrediënten, verpakt in mooie kadoverpakkingen.
Het merk
Visionary Soap is de grootste cosmeticaleverancier van het Verenigd Koninkrijk, waarvan de hele productreeks het Fairtrade keurmerk draagt . De visie is eenvoudig en ongecompliceerd: Producten maken door middel van eerlijke handel, niet alleen door de inkoop van de ingrediënten, maar ook in de lokale productie, training van vaardigheden en het scheppen van banen. Achter deze producten zitten veel meeslepende, menselijke verhalen. De producten zijn handgemaakt in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland met ingrediënten van producenten in Palestina, India, Ghana, Nicaragua, de Dominicaanse Republiek, Sri Lanka, Pakistan en Zuid-Afrika. De productie van handgemaakte zeep biedt verschillende mogelijkheden voor ondersteuning van duurzame ontwikkeling, met name in landen in Afrika.
De Producten
Visionary biedt luxe maar wel down-to-earth-producten. Alle producten bevatten een ​​zeer hoog percentage van Fairtrade ingrediënten, ruim boven de minimale eis, namelijk 2% voor zeep producten en 5% voor lotions en butters. De zepen van Visionary Soap bevatten gemiddeld 60% Fairtrade ingrediënten, de body butters 99% tot 100% en de lippenbalsems 34%. De Fairtrade gecertificeerde producten bestaan ​​uit een range van verschillende producten zoals zeep, bodybutters en lippenbalsems.Geen van de producten bevatten palmolie, synthetische kleurstoffen of geurstoffen, parabenen, aardolie-gebaseerde ingrediënten, alcohol, natriumlaurethsulfaat of dierlijke producten. Ze zijn ook GGO's en glutenvrij. De producten zijn gemaakt met de fijnste plantaardige oliën, boters, essentiële oliën en plantenextracten. Alle producten zijn op veiligheid beoordeeld en voldoen aan de huidige EU-regelgeving,  alsmede volledig gecertificeerd door The Vegan Society en natuurlijk: DIERPROEFVRIJ! De verpakkingen zijn eco-vriendelijk: recyclebaar en kunststofvrij.  
Deze producten zijn nu verkrijgbaar in Nederland bij de online biologische en natuurlijke cosmetica winkel van de Beautydrogist: http://www.beautydrogist.nl. Speciaal voor sinterklaas en kerst zijn de producten verpakt in een mooie kadoverpakking.

Trefwoorden: Bio Cosmetica, Biologische Huidverzorging, biologische shampoo, Duurzame Cosmetica, Eco Cosmetica, Fair Trade, Fairtrade cosmetica, Fairtrade Producten, Fairtrade zeep, Lippenbalsem,

Ander nieuws en updates van Beautydrogist

Heerlijk en eerlijk van Beautydrogist thumbnail
04-10-2011

Heerlijk en eerlijk

Fairtrade cosmetica bij de Beautydrogist


3 Nieuwe biologische en natuurlijke merken bij de Beautydrogist van Beautydrogist thumbnail
04-10-2011

3 Nieuwe biologische en natuurlijke merken bij de Beautydrogist

  De Beautydrogist.nl , webwinkel in trendy biologische en natuurlijke cosmetica , breidt het assortiment uit met drie nieuwe merken


Pure minerale make up van BM Beauty nieuw merk in Nederland! van Beautydrogist thumbnail
03-07-2011

Pure minerale make up van BM Beauty nieuw merk in Nederland!

Pure minerale make up van BM Beauty nieuw merk in Nederland!


Earth Friendly Baby produkten nu te koop bij de Beautydrogist! van Beautydrogist thumbnail
01-07-2011

Earth Friendly Baby produkten nu te koop bij de Beautydrogist!

  Earth Friendly Baby produkten nu te koop bij de Beautydrogist!