Blink Schoonmaakdiensten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Basilicumweg 222 , 1313 EH Almere, Flevoland

E-mail

Over Blink Schoonmaakdiensten

Blink Schoonmaakdiensten is een schoonmaakbedrijf dat zich richt op kleine en middelgrote bedrijven in de regio Amsterdam, Schiphol, Almere, Lelystad, en omstreken.
Doordat het werk door een kleine, selecte groep mensen uitgevoerd wordt, kunnen wij een goede en open verstandhouding garanderen tussen u en ons als dienstverleners.

Een schone werkplek draagt bij aan het werkplezier. Een fris bedrijfspand zorgt voor een uitstekende eerste- en blijvend goede indruk bij uw klanten en medewerk(st)ers.
Wij zorgen zelf voor het dagelijks onderhoud van uw pand. Wij verzekeren u van een schone, frisse werkomgeving. Dat doen wij meestal na kantoortijd zodat de overlast voor u en uw medewerkers tot een minimum beperkt blijft. Wanneer u wenst dat de werkzaamheden binnen kantoortijd uitgevoerd worden, kunnen wij u tevens van dienst zijn.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Cleaner

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Blink Schoonmaakdiensten in Basilicumweg 222, Almere Flevoland 1313 EH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Almere Flevoland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Almere Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Almere Flevoland, 1313 EH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816379]