Boogaart Almere BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Paal 41 , 1351 JH Almere, Flevoland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Boogaart Almere BV

Boogaart Almere Infra Groep bv is gevestigd op bedrijventerrein De Paal in Almere Haven. Het is met de werkmaatschappijen Boogaart Almere bv en Boogaart Onderhoud bv een gespecialiseerde dienstverlener in het totale domein van de buitenruimte en de bebouwde omgeving.

De onderneming is 26 jaar actief op het gebied van groenvoorzieningen, grond-, weg-, en waterbouw, sport, daktuinen, cultuurtechniek, boomverzorging, wijkbeheer, begraafplaatsen, tuinaanleg, constructiewerken e.d. De werkzaamheden worden in geheel Nederland uitgevoerd.

Onze "buitenruimte"specialisten kunnen voor de hele keten "ontwerp - aanleg - onderhoud - beheer" worden ingeschakeld. Uiteraard is het ook mogelijk projectmatig onderdelen te laten uitvoeren.

De opdrachtgevers zijn vooral woningbouwverenigingen, vastgoedontwikkelaars, rijksdiensten, gemeenten, provincies, stichtingen, scholen, bedrijfsleven, verenigingen , instellingen en particulieren.

De Boogaart Almere Infra Groep levert met haar activiteiten producten en diensten die als waardevolle groene investeringen met maatschappelijk rendement kunnen worden gezien.

De dagelijkse leiding van het bedrijf is in handen van ir.Gerben de Boer.

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Gardeners

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Boogaart Almere BV in De Paal 41, Almere Flevoland 1351 JH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Almere Flevoland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Almere Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Almere Flevoland, 1351 JH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3729833]