Webdesign

Door: BouwieMediaCreations - Online Ontwerpbureau  11-04-2012
Trefwoorden: Online Media, Internet Design, CMS

Aansluitend op uw drukwerk moet uw website er natuurlijk ook goed uitzien, een mooi grafisch ontwerp, in lijn met uw huisstijl en uiteraard gebruiksvriendelijk en compatibel met de vele internetbrowsers en configuraties. Wij zijn een webdesignbureau uit Almere dat verder kijkt. Zo verzorgen we naast het design ook de complete techniek: het bouwen van de site in HTML en Flash, indien gewenst voorzien van een eenvoudig te bedienen Content Management Systeem (CMS) gebaseerd op betrouwbare open source techniek als PHP en MySQL. Technisch kunnen we zover gaan als u zich kunt voorstellen, van online applicaties voor offertegeneratie en Flash games tot een online ledenadministratie. Maar hoe dan ook in ons werk is het ontwerp leidend, de techniek passen we daar op aan. Verschillende reclamebureaus in Flevoland (en daar buiten) besteden de technische realisatie van hun website zelfs aan ons uit. Gezien onze achtergrond en banden met de videowereld uit Hilversum verwerken wij ook regelmatig online video in de sites die we maken. Video wordt steeds belangrijker op internet gezien de impact die het heeft, waar je het vroeger moest stellen met een aantal plaatjes kun je nu de realiteit laten zien.

Trefwoorden: Betaalbaar Webdesign, CMS, Content Management, Content Management Systeem, Internet Design, Internetbedrijf, Internetpagina, Online Media, online ontwerpbureau, Web Design, Website Beheren, Website Bouwen, Website Design, Website Laten Maken, Website Maken, Website Ontwerp, Website Ontwikkeling

Contact BouwieMediaCreations - Online Ontwerpbureau

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van BouwieMediaCreations - Online Ontwerpbureau

11-04-2012

Video productie

Onze kennis en kunde van grafische vormgeving zetten we ook in om uw reclame communicatie in een videovorm te presenteren.


11-04-2012

Zoekmachine optimalisatie

Uw website is belangrijk voor uw organisatie en u wilt natuurlijk goed gevonden worden op internet door hoog te scoren


11-04-2012

Drukwerk ontwerp

Drukwerk is nog steeds niet weg te denken uit onze wereld, hoewel dit onderdeel meer en meer wordt gebruikt in


10-04-2012

Logo ontwerp

Het logo is de oorsprong van uw huisstijl en vormt de hoeksteen van uw bedrijf, het visualiseert waar uw bedrijf