Creyf’s verkozen tot Uitzendbureau van het Jaar 2008

Creyf’s verkozen tot Uitzendbureau van het Jaar 2008 van Creyf's

Door: Creyf's  30-05-2008
Trefwoorden: Uitzendbureau

Creyf’s is verkozen tot Uitzendbureau van het Jaar 2008. Het is de derde keer dat deze titel is uitgereikt waarvoor uit een groot aantal aanmeldingen in eerste instantie 10 uitzendbureaus waren genomineerd. Creyf’s scoort een 7,2 en steekt daarmee met kop en schouders uit boven de overige genomineerden. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door de vakbladen Flexmarkt, P&O Actueel en onderzoeksbureau Q&A en heeft tot doel een bijdrage te leveren aan het voortdurende proces van kwaliteitsverbetering van de uitzendbureaus. Dit jaar brachten 5000 uitzendkrachten en 1000 opdrachtgevers maar liefst 18.500 beoordelingen uit.

Patrick van der Ploeg, Algemeen Directeur van Creyf’s: “Natuurlijk ben ik heel erg trots, maar het is wat mij betreft echt een prestatie van het gehele Creyf’s team. Zij zijn degenen die dit hebben bereikt. De dynamiek, het enthousiasme en de drive van dit team hebben er voor gezorgd dat zowel kandidaten als opdrachtgevers ons op alle gebieden zeer hoog hebben gewaardeerd. Ik ben er van overtuigd dat deze titel er toe gaat bijdragen dat ons team nog hechter en enthousiaster wordt, om onze betrokken no-nonsense aanpak verder uit te dragen.”

Afgelopen maanden hebben uitzendkrachten en HR-managers hun favoriete uitzendbureau kunnen nomineren. Een maand geleden werden de uitzendbureaus met de meeste stemmen bekend gemaakt; zij maakten allemaal kans op de felbegeerde titel. Na deze nominatieronde is een vervolgonderzoek ingesteld waarin de uitzendorganisaties werden beoordeeld op aspecten als deskundigheid van intercedenten, kwaliteit van de aangeboden banen en snelheid en stiptheid van de loonbetalingen. Op basis hiervan is Creyf’s uitgeroepen tot het winnende uitzendbureau en heeft daarmee de titel overgenomen van Tènce!, de winnaar van 2007.

Trefwoorden: Uitzendbureau

Contact Creyf's

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share