Daktiva

Afdrukken

Is Daktiva incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vlechtknoop 13 , 1319GT Almere, Flevoland

E-mail

Over Daktiva

Daktiva koeriers b.v. is begonnen op 16 oktober 1995 als koeriersdienst op het Mediapark in Hilversum en heeft zich ontwikkeld als een betrouwbare en flexibele vervoerspartner. Lees meer

Door de grote mate van flexibiliteit en betrouwbaarheid, gecombineerd met een gunstige prijsstelling en kennis van de bedrijfsvoering en organisatie van haar opdrachtgevers, mag Daktiva koeriers een groot aantal bedrijven en organisaties tot haar klantenkring rekenen. De visie van veel van onze klanten is; “zorg voor een omgeving met creativiteit” sluit goed aan bij de visie van Daktiva koeriers; Flexibiliteit ligt aan de basis van een goede service!

Kaart

Andere diensten in de buurt van Almere Flevoland

Is Daktiva in Vlechtknoop 13, Almere Flevoland 1319GT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Courier Service diensten in Almere Flevoland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Almere Courier Service per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Almere Flevoland, 1319GT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3810782]