Detailhandelbanen.nl viert 1e verjaardag.

Detailhandelbanen.nl viert 1e verjaardag. van Detailhandelbanen.nl

Door: Detailhandelbanen.nl  04-04-2007
Trefwoorden: Vacatures Detailhandel, Jobsite Detailhandel, Vacaturebank Detailhandel

Detailhandelbanen.nl viert 1e verjaardag

ALMERE - Precies een jaar na de start van Detailhandelbanen.nl staan er meer dan 1250 vacatures gepubliceerd op de vacaturebank van
Detailhandelbanen.nl


Dé gespecialiseerde vacaturebank voor vacatures op MBO, HBO en Universitair niveau in de retail in Nederland werd op 1 april 2006 gelanceerd onder de naam Detailhandelbanen.nl. Op dit moment zijn er meer dan 100 retailorganisaties die hun vacatures publiceren op de vacaturebank. Hiermee biedt Detailhandelbanen.nl een gevarieerd, actueel vacatureaanbod aan retailers.

In de Detailhandelsnota 2007 schrijft de Nationale Winkelraad van MKB_Nederland dat de Nederlandse detailhandel dringend behoefte heeft aan personeel. Na jaren van inkrimping van het personeelsbestand, zal het aantal verwachte banen de komende vijf jaar met 100.000 groeien tot 800.000.

Na vijf moeilijke jaren, toen het personeelsbestand met 6% kromp, staan de seinen in de detailhandel weer op groen. 2006 en de eerste maanden van 2007 laten volgens de Nationale Winkelraad een goed herstel van omzetcijfers en consumentenvertrouwen zien.

Het streven van Detailhandelbanen.nl is om alle vacatures in de detailhandel op één punt bij elkaar te brengen en speelt hiermee in op het actuele tekort aan personeel in de retail door een op maat gesneden vacaturebank aan te bieden.
De website is te bezoeken op www.detailhandelbanen.nl.

Indien u meer informatie wenst over het plaatsen van vacatures op Detailhandelbanen.nl en/of over exposure voor uw bedrijf kunt u contact opnemen met de afdeling Verkoop via email: [email protected] of telefonisch via : 030-2731959

Trefwoorden: Jobsite Detailhandel, Vacaturebank Detailhandel, Vacatures Detailhandel,

Contact Detailhandelbanen.nl

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share