Make-up voor de man in privéconsult op maat gemengd.

Make-up voor de man in privéconsult op maat gemengd. van EGO Cosmetics

Door: EGO Cosmetics  05-08-2009
Trefwoorden: Cosmetica, Make-up, Visagie

Het op maat mengen van make-up is in Nederland een noviteit. Geen kant-en-klare collecties, maar een verzameling basismaterialen waaronder zeer fijn gemalen mineralen, kleuren en toners, verzorgende en verstevigende plantenextracten en hydraterende serums.
Kortom, alles om volwaardige make-up producten te creëren die aan de eisen van de man voldoen. Bijvoorbeeld, een foundation voor mannen moet absoluut onzichtbaar, lichtgewicht, matterend en neutraal van geur zijn. Maar wel een hoog “wat zie jij er goed uit!”-gehalte hebben.

Een ´customizer` adviseert, analyseert en test tijdens het mengen de kleur en de samenstelling direct op de huid van de man. Zo worden de perfecte kleuren verkregen, waardoor het resultaat heel natuurlijk oogt. De make-up verhult en verbetert, maar je ziet er niets van.
Het uiteindelijke resultaat wordt in formules vastgelegd. Daarom is het na de eerste keer op elk gewenst moment mogelijk de strikt persoonlijke make-up snel en tegen een acceptabele prijs opnieuw te laten maken. Eenmaal gemengd volgens de formule, kan het product worden opgestuurd of opgehaald.

Het ´customizen` van make-up producten vindt uitsluitend op afspraak plaats bij de diverse menglocaties verspreid over Nederland. Het concept heeft de merknaam EGO cosmetics gekregen. EGO staat voor “ik” en dat dekt de lading uitstekend, omdat elk product voor eenieder persoonlijk en apart wordt vervaardigd.

NOOT voor de REDACTIE:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met EGO cosmetics, Martin Graaman op: 06 467 222 34 of per e-mail: mail@ego-cosmetics.nl. Website http://www.ego-cosmetics.nl.

Trefwoorden: Cosmetica, Innovatief, Make-up, Noviteit, Visagie

Contact EGO Cosmetics

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share