Glashandel Ajax

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zandzuigerstraat 35 , 1333 MV Almere, Flevoland

E-mail

Over Glashandel Ajax

Zoekt u een bedrijf dat glasservice biedt in Almere/Amsterdam? Glashandel AJAX is de glasspecialist die u daarmee kan helpen. Wij zijn gevestigd in Amsterdam en sinds april 2013 zitten wij ook in Almere. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring met het leveren en plaatsen van glas in heel Nederland. Naast glas kunt u bij ons ook terecht voor onder andere raamfolie, ventilatieroosters en raambelettering.

Wij bieden onze expertise aan zowel particulieren als bedrijven. Wij werken met een team van ervaren en vakkundige medewerkers die er alles aan doen om u van dienst te zijn.

Wilt u ramen of een glazen plaat op maat laten maken door Glashandel AJAX? Neem vandaag nog contact met ons op via 020-4921313 of 036-8483182.

Van enkel glas tot het plaatsen van raamfolie

Glazen plaat op maat
Glassoorten

Enkelglas
Spiegelglas
Sierglas
Isolatieglas
Dubbel glas
HR dubbel glas
Hardglas
Draadglas
Plexiglas
Glas in lood (ook in dubbelglas)
Brandvertragendglas
Glasservice Almere Amsterdam
Glasgerelateerde diensten

Lexan
Zonwerende/uv-werende folie
Inbraakvertragende folie
Raambelettering
Autoraamfolie
Privacy folie
Ventilatieroosters
Voorzetramen

Glashandel AJAX is sinds 1984 de glasspecialist uit Amsterdam. In april 2013 hebben wij een nieuwe vestiging in Almere geopend.

Wij kunnen u voorzien van tal van mogelijkheden op het gebied van glas en glasgerelateerde diensten. Wij bieden glasservice in Almere/Amsterdam en in de rest van Nederland.

Ons team werkt snel en secuur. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met het leveren en plaatsen van glas. Onze glasservice heeft de ervaring en de expertise om praktisch alle projecten die met glas te maken hebben voor u te realiseren.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Glashandel-AJAX/253393041472153

Categorieën: Glass Manufacturers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Almere Flevoland

Is Glashandel Ajax in Zandzuigerstraat 35, Almere Flevoland 1333 MV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Almere Flevoland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Almere Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Almere Flevoland, 1333 MV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826288]